« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Kako zavesti svaku ženu

Samopouzdanje možete podići ne samo dobrim izgledom i odličnim uletima, nego jednostavnim činjenicama o ženskom rodu

Mislite li da je nemoguće prići? Nije :)
Mislite li da je nemoguće prići? Nije :) (Arhiva)
Više o

žene

,

zavođenje

,

pravila zavođenja

Muškarcima je zavođenje u krvi, kažu ljudi i pritom se grdno varaju, jer takvih je među muškarcima jako, jako malo. Većini je prilaženje ženama prava noćna mora, a prije toga razmišljaju o načinu, pitanjima i, što je najvažnije, totalna im je strava moguće odbijanje.

Na kraju cijele priče, dobar dio muškaraca odustane od prilaženja iz svih navedenih razloga, preciznije, toliko ih obuzme strah od odbijanja da im je draže i dalje stajati u svom uglu i gledati nego da dobiju košaricu.

No, ne mora to biti baš tako, a samopouzdanje možete podići ne samo dobrim izgledom i odličnim uletima, nego jednostavnim činjenicama o ženskom rodu.

Tako, recimo, ako vam ulet prođe, nije velika šansa da ćete dobiti košaricu u sljedećih par minuta, jer će i žena biti zainteresirana. Znači, dobar ulet je pola posla - privukli ste njenu pažnju i sada je trebate zadržati. Ako nemate čime, zašto ste uopće išli gurali glavu u lavlje ralje.  

Jednu stvar treba razjasniti odmah - žene vole da im muškarci prilaze. Na taj način i one dobivaju na važnosti u druđtvu i to im hrani ego, jednako kao što muškarcima uspješan ulet podiže samopouzdanje. Stoga, radi se o igri za dvoje, a na vama je da odaberete onu koja vam se čini najprijemčivijom. Kako? Pa dobri stari pogledi ispod očiju i osmijesi mogu u pet minuta odraditi sve što treba kako biste mogli prići i započeti razgovor. 

Na vama je da imate lijep osmijeh, da dobro mirišete i budete pristojno obučeni, jer to su tri stvari na koje će svaka žena prvo obratiti pažnju. A ako i doživite odbijanje, vrijeme je da počnete učiti iz svojih grešaka, a ne slušati priče starih "mahera" za šankom. Svaka se škola plaća na neki način, pa odbijanje shvatite kao besplatnu lekciju iz zavođenja.

02.05.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh