« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Osvojite muškarca jednostavnim trikovima

Nije potrebno biti fatalna zavodnica, dovoljno je obratiti pažnju na par detalja kojima muškarci ne mogu odoljeti

Nije potrebno biti napasan
Nije potrebno biti napasan (Arhiva)
Više o

žene

,

šminka

,

muškarci

,

toaletna voda

,

zavođenje

,

držanje

,

crvena boja

,

savjeti za šminkanje

Zavesti muškarca nekad nije jednostavno, dok je za neke dovoljan već i malo duži pogled da vam ne može odoljeti. No, ako ste se namjerili na tvrd orah, evo nekoliko jednostavnih savjeta koji uvijek izazivaju sjajne reakcije.

Fatalne zavodnice imaju isplaniran svaki detalj, no kako je njima zavođenje smisao života, ne treba se baš u svemu ugledati u njih. Dovoljno je obratiti pažnju na par sitnica koje će vašu privlačnost dići na novu razinu.

Za početak, šminka mora biti besprijekorna, no to ne znači da morate satima nanosti tone proizvoda na sebe. Čar šminke je u prikrivanju nedostataka i isticanju prednosti, pa ako niste tome vični, obratite pažnju na ponude za besplatno šminkanje i tamo zatražite da vas našminkaju lagano, ali efektno. Zapamtite što je šminkerica napravila i na konju ste.

Crvena je boja nužna za zavođenje, jer muškarci na nju sjajno reagiraju. No, opet, to ne znači da trebate cijelo vrijeme biti u jarkim crvenim haljinama velikog dekoltea. Pomno odabrana nijansa crvenog ruža uz još neki crveni detalj bit će sasvim dovoljna. 

Nema te haljine koja vam može pomoći ako se loše držite. Seksi stav je opušten, no kralježnica uvijek mora biti uspravna, a ramena podignuta. Na taj ćete način uspostaviti sklad između bokova i ramena i vaš će hod biti jednostavno neodoljiv.

Kad sve to začinite s par kapi parfema, koji će natjerati muškarca da priđe bliže kako bi ga dobro osjetio napravit će sve što treba. 

15.03.2014. 19:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh