« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
$$$

Kako zaraditi novac na YouTubeu

YouTube je objavio kako počinje s primjenom partner programa, koji bi vlasnicima vrlo gledanih videa trebao omogućiti pristojan dio financijskog kolača

Fotografija vijesti
Više o

YouTube

,

zarada na internetu

,

kako zaraditi

Još od njegovih najranijih dana, reklame na najpopularnijem video servisu na svijetu nisu nikakva rijetkost. Ipak, ukoliko ste na YouTube stavili neki video i željeli dobiti za to dio financijskog kolača, postojao je čitav niz kompliciranih pravila i uvjeta koje ste trebali zadovoljiti.

Da biste postali „partner" u zaradi, Google, vlasnik YouTubea, morao je ocijeniti da je vaš video popularan, nakon čega biste dobili djelić zarade od strane internetskog giganta. Tomu više nije tako.

YouTube je jučer objavio kako počinje s primjenom tzv. YouTube partner programa, koji bi vlasnicima vrlo gledanih videa trebao omogućiti znatno pristojniji dio financijskog kolača negoli je to do sada bio slučaj.

Tvrtka će za početak ovu pogodnost nuditi za dvadesetak zemalja (nažalost, Hrvatska nije među njima), ali tvrde kako bi se uskoro taj broj trebao povećati.

S druge strane, neki stručnjaci smatraju kako će ove promjene, iako odlične za vlasnike gledanih videa, nažalost značiti i znatno veću količinu reklama i oglašavanja na servisu koji je već danas poprilično spor i opterećen, za razliku od sve ambicioznije konkurencije.

Što će budućnost doista donijeti, ostaje za vidjeti.

13.04.2012. 10:35:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Anel R
  28.07.2012. 01:20
  Da li je neko ovo probao, da li radi? Ne želim da rizikujem, jer koliko sam shvatio za ovu metodu je potrebno dosta vremena,
  Hvala, pozdrav
 2. avatar
  Adnan
  16.11.2012. 15:14
  Nije potrebno puno vremena i moze se lako zaraditi,samo moras imati videozapise koji su jednistvaeni,kuzis,svoje nesto,sto ce narod gledati,ne smijes stavljati nista tuđe...
 3. avatar
  Hehehd
  22.09.2015. 16:53
  Kak mozes dobit novce.Mislim kak ti ih oni posalju
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh