« Život
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
NAVIKE

Kako tjeramo ljude od sebe

Potraga za pravim partnerom ponekad se čini kao nemoguća misija, no što ako zapravo neke vaše navike tjeraju ljude od vas?

Malo razmislite o svojim navikama
Malo razmislite o svojim navikama (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

veze

,

navike

,

ponašanje

Loše navike krive su za sve naše probleme, rekao bi svaki čovjek nakon što objektivno sagleda sve svoje dobre i loše strane. Naravno, u stvarnom je životu to malo teže, pa da vidimo koje su to navike koje tjeraju ljude od nas, a pomoć nam je dao portal Men's Health.

Kažu da je jedna od loših karakteristika kad previše pričate, jer takvim ponašanjem odbijate ljude od sebe. Zvučite kao osoba koja se boji tišine, koja nije spontana i trudi se biti zabavna. Ne treba otići ni u drugu krajnost, pronađite neku dobru mjeru i držite se toga.

>> Pogreške koje će vam sigurno upropastiti spoj >>

Naime, kad previše pričate, pogotovo na spoju, neminovno će se u razgovoru pojaviti i vaša bivša ljubav, što će potencijalnom partneru s druge strane stola dati do znanja da i dalje imate problema i neriješenih osjećaja prema njoj/njemu, što je znak za uzbunu i bježanje glavom bez obzira. 

Ako i to sve uspijete nekako nadići i upoznati osobu koja vam se sviđa, popili par kava s njom i stigli do poljubaca i seksa, na konju ste. Osim ako već ne vidite kućicu u cvijeću, djecu i pse kako se igraju u vrtu ... Forsiranje veze ne odgovara svima, preciznije, jako je malo onih koji će odmah podijeliti vašu viziju. Stoga, usporite ...

>> Zašto ne želi na drugi spoj s vama >>

Osjetljivost je još jedna karakteristika koja nije pretjerano poželjna. Naravno, ne mislimo da morate imati kožu nosoroga i podnositi svakakve gluposti, no ako vam smeta baš svaka sitnica koja nije po vašem, teško ćete naći osobu koja će to tolerirati.

Sve u svemu, pogledajte se dobro u ogledalo i zaključite sami odnosi li se ovo gore na vas ili ne ...

02.10.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh