« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
EHHH

Kako se pokrenuti i započeti s vježbanjem

Ukoliko vam je izrazito teško pokrenuti se, savjet je da si pronađete osobu s kojom ćete vježbati kako bi jedna drugu pokretale kada im splasne volja

Kako pronaći motivaciju :)
Kako pronaći motivaciju :) (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

savjeti

,

motivacija

Sjedilački način života može vam lako doći glave, stoga je izuzetno važno pronaći motivaciju u sebi i pokrenuti se, početi vježbati i paziti na prehranu. 

Mnogi si na početku zapravo postave nerealne ciljeve zbog koji volja za vježbanjem nestane nakon samo nekoliko dana. Usvajanjem navika koje uključuju vježbanje nije lagan proces, ali kada se uspije i kada se stekne kondicija osoba je već na putu da se zauvijek riješi nekih određenih zdravstvenih problema i ostalih tegoba koje ju muče.

Važno je na samom početku savladati ovakve prepreke, a ukoliko je osobi izrazito teško se pokrenuti savjetuje se da si pronađe osobu s kojom će vježbati kako bi jedna drugu pokretale kada im splasne volja.

Vježbati se može sa trenerom ili kod kuće, a nevažno je na što će odabir pasti važno je samo pokrenuti se i napraviti nešto dobro za svoje tijelo i zdravlje kako bi se osoba bolje osjećala.

Nije dobro na samom početku očekivati čuda i krenuti s nerealnim ciljevima, a proces mršavljenja i stjecanja kondicije se ne događa preko noći. Za to je potrebno malo više dana i noći napornog treninga te uravnotežena i zdrava prehrana koja u sebi sadrži namirnice koje su bogate vlaknima, mineralima i vitaminima.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
05.11.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh