« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
CMOK

Kako se naučiti dobro ljubiti

Dobar poljubac ostavlja sjajan utisak na suprotni spol, a po njemu se i odlučuje jeste li materijal za vezu ili niste, pa naučite štogod ...

Znate li se ljubiti?
Znate li se ljubiti? (DeviantArt)
Više o

poljubac

,

ljubljenje

,

dobar poljubac

Poljubac je jedan od glavnih faktora pri odlučivanju o budućnosti moguće veze, jer će dobar vezu pogurnuti u pravom smjeru, dok je loš gotovo automatski i kraj veze koja, zapravo, još nije ni počela.

Vjerovali ili ne, Gallupovo je istraživanje pokazalo da je 59 posto muškaraca i 66 posto žena prekinulo vezu jer se partner nije znao dobro ljubiti, pa nije loše znati koji su poljupci loši i kako se naučiti ljubiti. 

>> Sve što niste znali o ljubljenju >>

Za početak, ako forsirate svoj stil ljubljenja, drugoj osobi to može biti i čudno i neugodno, stoga pokažite malo tolerancije - krenite nježno, pa pričekajte da vidite kako će partner reagirati i prilagodite se tome.

>> Kako biti profić u ljubljenju >>

Mokar, ili čak premokar poljubac također nije na listi omiljenih. Ako unosite previše tekućine u interakciju, zamislite samo kako se u tom trenutku osjeća druga osoba ...

Naravno, niti jednoličan, mehanički poljubac u kojem se ne može osjetiti niti trunka žara nije dobar, upravo suprotno. Druga osoba to će shvatiti kao znak da vam je dosadna i nezanimljiva, pa možete propustiti sjajnu priliku za dobru vezu. Malo akcije ipak treba biti.

>> Neobične činjenice o ljubljenju >>

Ukratko - krenite nježno, držite jezik pod kontrolom i prilagodite se partneru, ali nemojte biti ukočeni - to je tajna dobrog poljupca.

09.08.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh