Metro-portal.hr

objavljeno 23.07.2018. 12:29:00
PUTUJTE!

Kako putovati svijetom za 0 kuna? Sponsored Travelling & Festival volunteering

Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama

Kako putovati bez love?
Kako putovati bez love? (Urbana mladež)

Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Sponsored Travelling 

Ovaj put glavna tema događaja je "Sponzoriranje putovanja". Kako to rade poznati blogeri, Instragrameri, Youtuberi i ostali popularni mladi influenceri. Reklamirajte kompanije na vašim društvenim mrežama u zamjenu za besplatni smještaj, put i svašta nešto. Podijeliti ćemo s vama dobre ideje i savjete.

Festival volunteering

Plesni festival, glazbeni, filmski, kulturni, iznenadili bi se koliko festivala traži volontere. Zauzvrat nude, kartu, smještaj, a neki čak i hranu i volonterske dnevnice. Više o tome poslušajte na našem događanju.

Hitchhiking

Način besplatnog putovanja / traženje prijevoznog sredstva koje se stječe tražeći ljude, obično strance, za vožnju u automobilu ili drugom vozilu. Zvuči zastrašujuće i opasno? Naš mega tim straživača besplatnog putovanja će vam reći svoje osobno iskustvo, savjete i trikove kako biste imali sigurno i dobro autostopiranje. Autostopiranje je više nego dobivanje besplatnog prijevoza, za neke je to stil života.

Organizator događanja; Urbana mladež, Zagreb, Hrvatska
Datum: 25/07/2018. Srijeda 19:00 - 20: 30h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52)

Prezentacije će održati Beatriz Obeso Lanza i Gulsah Can koji će podijeliti svoja osobna iskustva iz navedenih tema.

Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na engleskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event "Volontiranje na festivalima! (Kako putovati besplatno)" je dio EVS projekta "Cro - EU-Planet Earth" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Više o eventu na Facebooku

23.07.2018. 12:29:00
http://metro-portal.hr/kako-putovati-svijetom-za-0-kuna-sponsored-travelling-and-festival-volunteering/113374/