« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
ISTRAŽIVANJE

Kako provodite svoje slobodno vrijeme?

Obično nemamo dovoljno slobodnog vremena pozabaviti se sa svime što nam je na listi omiljenih aktivnosti

Što radite na mobitelu inače?
Što radite na mobitelu inače? (Huawei)
Više o

zabava

,

slobodno vrijeme

Slobodno vrijeme je nešto čemu se radujemo jer to za nas znači opuštanje, uživanje u aktivnostima koje volimo te druženje s obitelji i prijateljima. Obično nemamo dovoljno slobodnog vremena pozabaviti se sa svime što nam je na listi omiljenih aktivnosti i zato trenutke koje uspijemo odvojiti za svoje interese želimo maksimalno iskoristiti.

Moderna tehnologija omogućuje nam da sve te vesele i opuštene trenutke instant ovjekovječimo i još više uživamo u njima dok listamo galerije na svojim tehnološkim asistentima. Uz prijenosne zvučnike možemo organizirati zabavu gdje god se nalazili, a pametni telefoni koje nosimo svugdje sa sobom postali su naša prijenosna biblioteka glazbe, videozapisa, igrica te drugog potrebnog sadržaja.

Također, pametni telefoni nam omogućuju da uhvatimo i zauvijek sačuvamo one posebne trenutke s ljudima koji nam najviše znače. Sjetite se samo zabavnog selfija koji ste snimili s prijateljima na moru ove godine. Svaki put kad ga pogledate, vratit ćete se u taj trenutak i sjetiti se svojih prijatelja.

U duhu srcu dragih uspomena, Huawei je odlučio provesti istraživanje o tome što ljudima znače trenuci koje provode s najdražima i bilježe li takve trenutke pametnim telefonima.

Za ispunjavanje ankete kojoj možete pristupiti putem linka trebat će vam 2-3 minute

07.09.2022. 11:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    07.09.2022. 12:32
    Košarka ronjenje šetnja bicikl
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh