Metro-portal.hr

objavljeno 08.10.2014. 13:35:00
SAVJETI

Kako promijeniti ponašanje muškarca

Da, znamo, svi govore da to nije moguće, no to nije istina - ponašanje muškarca može se promijeniti, ali morate biti domišljati

Ako znate kako, sve je moguće
Ako znate kako, sve je moguće (Arhiva)

Muškarci se nekad ponašaju kao djeca, dok nekad iznenade žene svojom zrelošću, no nepisano je pravilo da ne ulazite u vezu s muškarcem nadajući se da ćete mu promijeniti ponašanje, jer je to nemoguće.

Ipak, stručnjaci za veze ne slažu se s tom tvrdnjom, preporučujući smiren i lukav pristup koji će na kraju uspjeti isprovocirati promjenu ponašanja gotovo svakog muškarca, pa evo nekoliko dobrih savjeta kako to i napraviti.

>> Kako žene dovode muškarce do ludila >>

Za početak, kad ste ljuti na muškarca, ne izgovarajte ružne rijeći, a iz svog ponašanja izbacite kukanje kad nešto nije napravio. Ako mu se žalite, on to neće čuti, no ako mu jasno i jednostavno objasnite što želite da napravi i kada, poslušat će vas.

Drugo, nemojte ga nikad kontrolirati. Povjerenje je osnova svake kvalitetne veze, a na taj mu način dajete do znanja da mu vjerujete, pa će se i on ponašati u skladu s tim povjerenjem.

>> Kada muškarci idu ženama na živce >>

Konačno, problemi u vezi rješavaju se mirnim razgovorom, a ne histeričnim ispadima koji će ga natjerati da se povuče u sebe i otplovi u mislima na neko sretno mjesto, umjesto da sudjeluje u razgovoru.

Isprobajte ove savjete, rade bez greške!

08.10.2014. 13:35:00
http://metro-portal.hr/kako-promijeniti-ponasanje-muskarca/87682/