« Život
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Kako prestati stalno kasniti

Ako spadate u one koji nigdje i nikada ne stižu na vrijeme, evo par dobrih savjeta koji će vam pomoći da vas ljudi manje mrze zbog te loše navike

Ako stalno kasnite, niste baš simpatični
Ako stalno kasnite, niste baš simpatični (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

kašnjenje

Kašnjenje definitivno ne spada u profesionalno ponašanja, a ostavlja i negativan dojam o vama, pa ako imate problema s točnošću, predlažemo vam par koraka kojima ćete osigurati da se uvijek pojavite na vrijeme.

Alarm - buđenje određuje dan, pa ako imate problema s njim jer uvijek ugasite alarm i nastavite spavati, prebacite budilicu ili mobitel na drugi kraj sobe. Kad ćete biti prisiljeni ustati iz kreveta da ugasite alarm, najveća je vjerojatnost da se nećete vratiti u krevet.

Spremanje - ako vam je jutro pravi kaos i gubite gomilu vremena na traženje stvari koje su vam potrebne za posao, najjednostavniji recept za uspjeh jest pripremanje večer prije. Složite sve što vam treba i krenut ćete od kuće na vrijeme.

Internet - da, društvene su mreže zabavne i sve je to lijepo i krasno, no ako ih konstantno provjeravate da vidite sve novosti, sigurno ćete izgubiti dovoljno vremena da ćete ili kasniti s odlaskom na sastanak ili s radnim zadacima koje trebate obaviti. Pregledavajte ih pod pauzom.

Telefon - još jedno smetalo koje oduzima vrijeme i tjera vas da kasnite. Javite se samo onima kojima stvarno trebate, ostale kratko obavijestite da ćete ih nazvati kasnije

 

04.09.2015. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh