« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ETO...

Kako prepoznati beta muškarca

Nepouzdani, nesigurni i uvijek će se povoditi za okolinom, za društvom, umjesto da čvrsto drže i brane svoje stavove, svoj teritorij

Ovakve tipove žene razvaljuju
Ovakve tipove žene razvaljuju (Shutterstock)
Više o

alfa mužjak

,

beta muškarac

Alfa muškarčine znamo svi, no znate li koji su to beta frajeri? Odgovor je jednostavan - muškarci bez karaktera, muškarci koji bježe od obveza, od odgovornosti, muškarci koji poput vojnika ne brane svoj osvojeni teritorij možda su i jedna od najgorih vrsta muškaraca.

Nepouzdani, nesigurni i uvijek će se povoditi za okolinom, za društvom, umjesto da čvrsto drže i brane svoje stavove, svoj teritorij. Da, gospodo ti se stavovi zdušno brane iako bili i u krivu. Pravi će se gospodin kasnije ispričati i priznat krivicu.

Gospodo, 16 znakova da ste slabašna beta jedinka, da ste samo loš izgovor za muškarca.

  • Ne možete na benchu dignuti vlastitu težinu - fizička snaga, odnosno nepostojanje osnovne fizične snage je slabost, kako gledali na to. Ovo je samo znak da se radi o dva problema. Prvi je da ste doista mekušac koji nikad nije koristio ruke za nešto fizički ozbiljnije osim samozadovoljavanja ili pak, drugo, imate problema s viškom kilograma. Kako god bilo, gospodo, ako volite papati i nije vam uopće zanimljiva teza trbušnih pločica, onda budite spremno braniti svoj karakter tako da u svakom trenutku možete dignuti svoju težinu.
  • Imate više od 25% masnih naslaga - vaša vanjština oslikava vašu unutrašnjost, gospodo. Pravim se alfama tolerira do 10% masnih naslaga, 25%, znači četvrtina vaše ukupne postave odlazi na masne naslage i znak je da ste osoba slabog karaktera. Pretvorite masne naslage u mišićnu masu sve dok ne ispunite uvjete iz točke 1.
  • Ne prakticirate samoobranu - gospodo neće uvijek biti tatice ili supruge da vas štiti. Sve je ok biti sklon ne nasilju, probleme rješavati razgovorom i tako dalje. No, drugi će vas alfe ponekad izazvati, ponekad će se javiti potreba za samoobranom, ponekad je potrebno pokazati mišiće kako bi pokazali drugim alfama da s vama nema šale.

Svih 16 znakova pročitajte na portalu Gentleman.hr

15.02.2018. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh