« Život
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako odabrati pravog partnera za vezu

Velik broj ljudi zapravo je emocionalno nezreo za vezu, čak i u godinama kad to odavno ne bi trebali biti, tako da par dobrih savjeta uvijek dobro dođe

Kako dobro odabrati
Kako dobro odabrati (FreeDigitalPhotos)
Više o

savjeti

,

veza

,

sretna veza

,

odabir partnera

,

pravi partner

,

dobar partner

Pronaći pravog partnera za vezu sve je samo ne lagano, to zna velik broj ljudi, a psiholozi tvrde da je glavni problem u činjenici da nisu emocionalno dovoljno sazreli za vezu, bez obzira na njihove stvarne godine. 

Stalno ponavljanje istih pogrešaka ima korijene u obitelji, preciznije, obrascima koje su tada vidjeli, kao i prvim ljubavnim iskustvima. No, uz par savjeta, bit će bolje ...

>> Princ iz snova udaljen je samo 22 poljupca od vas >>

Tako, za početak, nemojte birati na osnovu strasti. OK, super je kad je partner seksi i raspoložen/a za seks uvijek, no može li veza dugoročno opstati samo na tome? Naravno da ne može, stoga, ostavite požudu sa strane i birajte glavom, a ne genitalijama.

Upravo iz tog razloga dobro je na početku veze pričekati sa seksom kako bi ostale karakteristike partnera mogle doći do izražaja. Uz to, tijekom seksa izlučuju se hormoni koji stvaraju povezanost, pa je bolje to izbjeći na samom početku, pogotovo ako imate običaj pogrešno odabirati. 

>> Kako znati da vam je veza kvalitetna >>

Jednako tako, ako ste odrasli u disfunkcionalnoj obitelji, izbjegavajte sve poznate obrasce, budite potpuno sigurni u svoju vrijednost i napumpajte se samopouzdanjem, kako biste mogli dati priliku i nekome koga inače ne smatrate dovoljno atraktivnim.

08.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh