« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Kako znati da vam je veza kvalitetna

Veze su u današnje doba postale prilično čudne, kao uostalom i svijet oko nas, pa evo par pitanja koja si morate postaviti kako biste bili sigurni da ste u dobroj vezi

Veza jednostavno mora biti dobra
Veza jednostavno mora biti dobra (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

loša veza

,

dobra veza

Velik broj ljudi u današnje vrijeme ulazi u veze tjeran očajem što do određenog trenutka nije pronašao osobu koja u potpunosti odgovara njegovim ili njenim željama, pretežno zbog društvenog pritiska i straha od samoće.

No, biti u lošoj vezi puno je gore nego biti sam, pa nije loše napraviti malu provjeru vaše veze kako biste vidjeli ima li ona zapravo smisla.

Tako će vam pravi partner uvijek davati podršku i veseliti se vašim uspjesima, tješiti vas kad dođe do neuspjeha i biti prisutan u svim važnim stvarima vašeg života. Ako to nije slučaj, vrijeme je da se zamislite ...

Jednako tako, ako se vi prihvaćate onakvima kakvi stvarno jeste, to bi trebao napraviti i vaš partner. Vrline i mane upoznat ćete vrlo brzo, pa u slučaju da i jedan i drugi shvaćate da je jedini ispravan način prihvatiti sebe i partnera sa svim dobrim i lošim stranama, veza je na dobrom putu.

Naravno, kad ste u vezi, trebate je staviti na prvo mjesto i zatomiti vlastiti ego, jer ako mislite ozbiljno, vrijeme kad ste vi i samo vi bili sebi najvažniji u životu je prošlo. Pomirite se s tim i nađite ljepotu u zajedništvu.

Ako ste još i ravnopravni u odlučivanju o svemu s partnerom i nije vas strah pustiti njega ili nju da otputuje negdje na par dana bez vas, sigurni da neće doći do nevjere, vaša je veza čvrsta i stabilna, čestitamo.

No, ako nešto od navedenog šteka, dobro razmislite kako to popraviti i vratiti vezu na pravi put.

11.05.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh