« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ČUJ, ZNAŠ ...

Kako (ne) prekinuti loš spoj

Svima se barem jednom u životu dogodilo da su izašli na spoj i požalili nakon najviše desetak minuta ... e, pa ovo su stvari koje jednostavno ne smijete napraviti

Pošteno recite: Sorry, ali ovo ne ide ...
Pošteno recite: Sorry, ali ovo ne ide ... (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

loš spoj

,

prekidanje spoja

Loš spoj je prilično grozno iskustvo, a pogotovo ako potraje predugo, pa nije rijetkost da žene smišljaju načine kako ga prekinuti kad im je dosta. One domišljatije imaju unaprijed spremne isprike i načine prekida, no ovi koje navodimo definitivno ne spadaju među bolje.

Naravno, tu je na prvom mjestu varijanta "hitan slučaj", baš kao u lošim komedijama gdje je baka najednom na umoru, tatu je odnijelo more na koči ili je pas odlutao. Takve fore neće probaviti ni oni najgluplji, pa odustanite od toga.

Nije rijedak slučaj ni logika "odbit ću ga ponašanjem", pa krene bahaćenje i bezobrazluk, zijevanje i slično ponašanje koje bi trebalo dati do znanja da vam nije ni najmanje privlačan i da drugog spoja neće biti.

Kako onda prekinuti spoj? Jednostavno, recite sorry, ništa od ovoga ... istina je uvijek najbolja, a mogu se dogoditi dvije stvari: on će se tužno pokupiti (ili vi, veselo i pjevajući), ili će se on napokon opustiti i nagovoriti vas da barem popijete piće do kraja .. tko zna, možda je njegovo pravo lice zapravo vrlo privlačno.

U svakom slučaju, držite se iskrenosti.

 

26.03.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh