« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
OVAAJ ...

Najčešće ženske laži muškarcima

Žene kad žele zadržati muškarca koji im se sviđa ne prezaju ni od laži,

Što se laže?
Što se laže? (Arhiva)

Žene ponekad iskrive istinu kako bi sakrile svoje pravo lice, a seksualni terapeuti tvrde da je glavni razlog tome želja da zadrže muškarca s kojim su trenutno.

Tako je jedna od češćih laži broj kilograma - 59 je brojka koju žene najčešće ispale, jer je prva ispod 60, magične granice koju ne žele prijeći, iako je velik broj istraživanja pokazao da mušarcima tjelesna težina nije presudna za vezu.

Jednako tako, glume se orgazmi naveliko, što definitivno možemo staviti u kategoriju laži - no, većina će se žena opravdati da to rade kako bi svom muškarcu podigle samopouzdanje i kad nije u najboljem izdanju. No, nije li jednostavnije reći - dragi, a ja bi da mi ti radiš ....

Kad smo već kod seksa, nerijetko žene pristaju, barem na riječima, na nešto što im ni u ludilu inače ne bi palo na pamet - seks u troje. Kad se i dogodi, žena će glumiti ushićenje, ali pravi problemi nastaju ako muškarac to želi ponoviti.

I na kraju, ultimativna laž (no, istovremeno i najmanje štetna) - ne, nisam gladna. Ne samo da je najmanje štetna, nego je i dobra za žene jer je dokazano da u društvu muškaraca jedu manje nego što bi željele.

Stoga, drage naše ... nije li istina ipak najbolja?

27.03.2015. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh