« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HMM :)

Kako žene gledaju ostale žene

Žene obožavaju gledati druge žene i procjenjivati ih, pokazalo je istraživanje koje tvrdi da žene gledaju jedne druge više nego muškarce

Hmmm, koliko li je muž platio taj šešir?
Hmmm, koliko li je muž platio taj šešir? (Arhiva)
Više o

žene

,

procjenjivanje žena

Žene vole pogledati privlačnog muškarca, no više od toga zanimljivo im je pogledati druge žene u okolini, kako bi procijenile je li se konkurencija bolje sredila, napravila frizuru, ima li višak kilograma ili neku vidljivu manu.

Da ne bi rekli da je riječ o seksizmu, to su rezultati istraživanja provedenog na 2 tisuće žena, a za utjehu vrijedi naglasiti da ih je polovina izjavila da se voli uspoređivati s drugim ženama bez ikakve zlobe.

Kad žena gleda drugu ženu, normalan tok ženskih misli ide u smjeru razmišljanja gdje li su kupile te cipele ili torbu, jesu li imale plastičnu operaciju, kod kojeg su frizera bile i što im je njihov muškarac kupio.

Što žene najviše primjećuju na drugim ženama? Prvo gledaju odjeću, slijedi frizura i ten, nakon toga općenito fizički izgled, bace oko na celulit, boju kose, veličinu grudi, pa zatim se koncentriraju na cipele i torbu, da bi za kraj odmjerile kvalitetu dekoltea.

Sve u svemu, pravo skeniranje ...

25.03.2015. 21:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh