« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako muškarci najviše živciraju žene

Rijetke će žene očekivati da muškarac s kojim su u vezi bude savršen, no ako radite ove stvari stalno, nećete dugo biti zauzeti ...

Vrlo brzo biti će ovako ...
Vrlo brzo biti će ovako ... (Shutterstock)
Više o

veze

,

muškarci

,

pogreške

Žene imaju više živaca od muškaraca, dulje podnose gluposti i stres ih zbog takvog pristupa izjeda više od muškaraca, pa ne bi bilo zgorega da muškarci nauče koji aspekti njihovog ponašanja najviše živciraju žene kako bi ih barem malo poštedili muka.

Jedna od stvari koja trenutno diže živac je filozofiranje tijekom maženja. Uvaljeni pred televizorom, ona počne s laganim dodirima i poljupcima, on uzvraća, no i dalje jednim okom gleda što se događa na ekranu i - komentira. Šuti!

>> Pogreške koje muškarci rade u krevetu >>

To oko na ekranu, bilo televizora, računala ili mobitela za vrijeme ozbiljnih razgovora možda je muškarcima normalno, no žene će to doživjeti kao izraz nepoštovanja, stoga, kad razgovarate, gledajte sugovornika u oči.

>> Čime muškarci izluđuju žene >>

I da, ljubomora može biti vrlo, vrlo loša stvar. Ako vam je draga zgodna i voli se urediti za izlazak, ne treba joj zgaditi sve ljubomornim ispadima kad je neki muškarac pogleda ili ljubazno izmijeni par riječi s nepoznatom osobom. Ne, to joj (gotovo siguno) nije ljubavnik niti ga planira zavesti. Jednostavno, uživa u sebi.

>> Pogreške koje će vam uništiti vezu >>

Za kraj - prijatelji. Važni su, naravno, ali ne mogu biti važniji od partnerice osim ako nisu u nekoj opasnosti. Glumiti frajera pred dečkima zezajući svoju dragu mogu samo - papci.

28.02.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh