« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
PRIPAZITE

Kako izbjeći da vam draga bude nevjerna

Muškarci se užasavaju mogućnosti da ih partnerica prevari jer ih to pogađa na više razina, a ego jednostavno nakon toga ne mogu zaliječiti ...

Neka vam draga ostane vjerna
Neka vam draga ostane vjerna (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

ženska nevjera

Ženska nevjera pogađa muškarce kao grom u čelo - njihov ego rijetko može prihvatiti da se nisu odgovarajuće ponašali u vezi ili braku i da je njihova draga odlučila potražiti utjehu u tuđem naručju. 

No, ako niste u svoju dragu, možemo vam pomoći s nekoliko savjeta kako bi znali što vam je činiti da joj budete dovoljni i jedini na pameti ...

Ako niste znali, žene koje s partnerom dnevno obave barem jedan dobar polusatni razgovor nemaju potrebu za aferama sa strane, pokazali su rezultati vrlo zanimljivog istraživanja.

Druga stvar, koja bi možda mogla biti i na prvom mjestu, jest slušanje - žene cijene partnera koji stvarno zna aktivno slušati, uključiti se u razgovor i pokazati da su mu njezini problemi važni.

Nakon toga, vrlo je važno pokazati dragoj da je cijenite - mali znakovi pažnje, poljubac u prolazu, osmijeh, poruka, cvijeće ... sve će to vašoj partnerici stalno dokazivati da vam je važnija od drugih, pa će na to uzvratiti vjernošću.

I naravno, za kraj - seks. Redoviti seksualni odnosi u kojima brinete za njezino zadovoljstvo sigurno će je učiniti sretnom i zadovoljnom, a zadovoljne žene ne gledaju druge muškarce, ne može biti jednostavnije.

07.02.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh