« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Kako ćete natjerati dragu da se opet zaljubi u vas

Žene vole poklone, oko toga nema dilema, no ako stvarno želite ponovno osvojiti svoju dragu i vratiti onu iskru s početka veze, evo što trebate napraviti

Držanje za ruke u javnosti ženama je važno
Držanje za ruke u javnosti ženama je važno (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

strast

,

veza

Kako vratiti strast u vezu? Ništa jednostavnije, tvrde stručnjaci za veze naglašavajući da su male stvari ono što će ženu natjerati da se ponovno zaljubi u vas.

Tako, recimo, povremeno donesite neki simboličan dar tipa njene omiljene čokolade ili cvijeća iz čistog mira, ne kako bi ispričali za neku glupost koju ste napravili - žena će to shvatiti kao izraz ljubavi.

Jednako tako, kad napravite nešto umjesto nje, jutarnju kavu ili joj uzmete vrećicu kad kupi nešto u trgovini, pokazujete brigu za nju, što će joj odmah ugrijati srce, ništa manje nego kad hodate cestom držeći se za ruke.

Doduše, žene još više vole kad držite ruku na njenom donjem dijelu leđa, jer tako pokazujete svima da je vaša i da je nemate namjeru prepustiti nikome. 

Obožavaju i zagrljene gledati televiziju, kad im stavite kosu iza uha sa smiješkom ili napravite neki mali obrok nakon seksa - sve su to male, svakodnevne stvari kojima vrlo jasno i glasno kažete - volim te. A kad se žena osjeća voljenom i zaštićenom, trudit će se i da je njen muškarac sretan.

Jednostavno, nije li?

 

10.07.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh