« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
MA DA?

Kakav treba biti privlačan muškarac? Iznenadit ćete se...

Gotovo sve žene u istraživanju izabrale su one koje su smatrali fizički jačima te su na koncu oni najsnažniji ocijenjeni najprivlačnijima

Ovo je idealan muškarac?
Ovo je idealan muškarac? (Arhiva)
Više o

ćelavost

,

mišićavi muškarci

,

nizak rast

Muškarci bi dali sve da znaju kakvi moraju biti da se svide ženama, a novo zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu Griffith u Queenslandu postavilo je to pitanje uzorku od 150 pripadnica nježnijeg spola i, vjerujte, neće vam se svidjeti odgovori.

Pokazivane su im fotografije muškaraca, nakon čega su one na temelju fizičkog izgleda procijenile koliko su im privlačni.  Iako su neke od njih preferirale "feminizirano" lice muškarca, gotovo sve su izabrale one koje su smatrali fizički jačima te su na koncu oni najsnažniji ocijenjeni najprivlačnijima.

No, druge dvije studije, ona koju je proveo Match.com i ona koju je provelo Sveučilište u Pennsylvaniji, pokazale su da su vrlo privlačni ćelavi muškarci, niski muškarci te oni sposbni za borbu.

Na koncu dobivamo idealnog muškarca, barem što se fizičkog izgleda tiče, koji bi trebao biti nizak, ćelav i mišićav.

E sad, ćelav nije neki problem, lako je obrijati glavu, mišiće se može zaraditi u teretani, a što se tiče visine - tu ćemo vam teško pomoći...

13.12.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh