« Muškarci
objavljeno prije 7 godina
ZANIMLJIVO

Kada žene postaju nevjerne?

Ako vas zanima kad to žene najčešće počinju raditi, dobro se informirati o rezultatima istraživanja na jednom od najvećih portala za nevjere...

U kojem se dobu žene odlučuju na nevjeru
U kojem se dobu žene odlučuju na nevjeru (Shutterstock)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

Nevjera se obično veže uz muškarce, što baš i nije neka pravda jer, naravno, oni to rade s nekom drugom - ženom (OK, ima i drugih varijanti, no sad ćemo se koncentrirati na onu najčešću, uz dužno poštovanje ostalim mogućnostima...).

Raspreda se zašto su muškarci nevjerni, kad je gotovo sigurno da će to napraviti, u kojim situacijama su naročito skloni... a žene?? Žene varaju iz nekoliko razloga koji su uglavnom različiti od muških, a mogu biti ili nedostatak pažnje i ljubavi, možda poštovanja, možda više nema kemije... sve je moguće.

Ako vas zanima kad to žene najčešće počinju raditi, dobro se informirati o rezultatima istraživanja na jednom od najvećih portala za nevjere, Victoria Milan. 

Analiza korisničkih podataka dala je zanimljive brojke - recimo, trećina Britanki koje traže aferu stare su između 25 i 29 godina, što i nije neki kompliment njihovim muževima... Malo strpljivije su Americe kojima će nevjera početi padati na pamet s 35, dok su Španjolke očito vrlo zadovoljne u mlađim danima, jer nestašne postaju između 40. i 44. godine...

Tek toliko da znate, žene u istraživanju prosječno su u braku 8.5 godina, a ona stara o sedmoj godini braka zapravo nije istina - dokazano je na globalnoj razini da je najopasnija osma godina braka.

Pa vi sad malo razmislite...

14.05.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh