« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Muške greške koje ubijaju ženski libido

Makar najveći broj muškaraca smatra sebe seksualnim ekspertima bez mane i straha, zapravo i oni rade ovakve greške koje partnericu ispuhuju kao balon

Što ste pogrešno napravili
Što ste pogrešno napravili (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

libido

,

ženski libido

,

greške u seksu

Muškarci ponekad imaju talent za fantastične gluposti, a među njima se ističu one koje povremeno rade u krevetu, a imaju poguban utjecaj na ženski libido. Ako ne želite biti u kuloarima označeni kao osoba s kojom ne treba otići u krevet, evo što morate izbjegavati raditi tijekom seksa. 

Za početak, nikad ne preskačite predigru svojom voljom. To znači da vi krenete u predigru obavezno, a ako je partnerica toliko napaljena da je želi preskočiti, udovoljite joj.

Nikad, ali nikad nemojte pitati hoće li biti seksa. Neka se takve stvari događaju spontano, a dogovorni seks ostavite za situacije kad vam je i jednom i drugom dosadno na poslu pa ugovarate večernju zabavu da bi se malo napalili tijekom dana. 

Jednako tako, nikad nemojte kukati tipa "Pa nismo se već ...". To će definitivno vašu dragu ohladiti od bilo kakvog dodira, a kamoli od seksa. 

Što se tiče samog čina, u njemu također ima nekoliko stvari koje se jednostavno ne rade - ne ide se na WC usred seksa ili pri mijenjanju poze, ne smije se izvaliti na partnericu cjelokupnom težinom jer ste sigurno veći od nje (čast iznimkama, naravno) i ono što već i vrapci na granama znaju - ne misli se samo na sebe i svoj orgazam. 

19.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh