« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Kada muškarci postaju dosadni?

Godina je to kada muškarac doživljava i živi vrhunac vlastite dosade, nepoduzimanja ikakvih avanturističkih pothvata i slično

Sve se svodi na hranu, TV i cugu...
Sve se svodi na hranu, TV i cugu... (Shutterstock)
Više o

dosada

,

muškarci

,

39

Muškarci u određenim godinama prestaju biti zabavni i postaju dosadni, a to se događa s razlogom - jednostavno, onaj mladi dvadesetogodišnji avanturist u nama je odrastao, ne ulazimo više u razne imalo rizične situacije te smo nekako rezervirani prema iskušavanjima novih stvari u životu.

Iako se ovo istraživanje svodi na anketiranje preko 2 000 ljudi koji obitava i aktivno se koristi stranicama Airbnb (dakle sami po sebi oni su svojevrsni avanturisti) slobodno možemo donijeti ove sljedeće zaključke jer se radi ipak o šarolikom društvancu.

Uglavnom 39

Godina je to kada muškarac doživljava i živi vrhunac vlastite dosade, nepoduzimanja ikakvih avanturističkih pothvata i slično. Naime, mnogi će muškarci upravo s početkom tridesetih još uvijek izlaziti s različitim partnerima, isprobavati različite poslove, uglavnom odradit će sve što je moguće da bi se skrasili u najboljem mogućem stanju i obliku. I onda taman kad se smjeste, kad riješe nešto stalniji posao, osnuju obitelj, dođu klinci, obveze s klincima, od pelena, preko razvažanja na razne aktivnosti pa škola.

I poklopi se da muškarca sa svojih 39 godina iskustva doista razmišlja da li je kasnovečernja šetnja maltezera nepoznatim stazicama kvartovskog parkića vrijedno riskiranja.

Prema istraživanju čak je 15% muškaraca izjavilo da im je život u tridesetima postao znatno dosadniji i monotoniji ponajviše kad su upoznali i skrasili se sa životnim partnerom. A svaki peti tridesetineštogodišnjak (dakle 20%) izjavio je da mu je volja i želja za avanturizmom naglo opala onog trenutka kad su u kuću stigla djeca.

Više o ovim tužnim trenucima u životu svakog muškarca pročitajte na portalu Gentleman.hr

12.09.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh