« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
HE HE

Kad su muškarci ženama neodoljivo seksi?

10 situacija kada dame gledaju gospodu poželjnim očima i kada smo im nadasve seksi

Kad su to muškarci jednostavno neodoljivi?
Kad su to muškarci jednostavno neodoljivi? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

seksi

,

vrline

Draga gospodo, mi muškarci, a ponajviše gospoda među nama, vrlo smo često puno više od one grube, dlakave zvijeri koja u krevetu pušta plinove i uvijek treba nove cipele.

Mnoge dame su čak i primijetile neke od naših vrline ili situacija zbog kojih su se odlučile život provoditi upravo s nama.

Zanima vas vrlo vjerojatno koje su to vrline i situacije? Ima ih mnogo, ali spomenimo samo neke od njih koje onako generalno pale. Barem tako kažu one.

Nakon tuša

Osjećaj je svakako obostran. No, onog trenutka kada opasani samo ručnikom izađemo iz kupaonice, a još mirišemo na čisto i onaj fini gel za tuširanje mirisa koji joj se sviđa, mi smo iznimno poželjna roba. Pa zašto ne iskoristiti tu novonastalu situaciju.

Kada se igramo s malim pesekom ili mačkicom

Može i mala koza, nije bitno glavno da je malo, slatko, da je beba neke životinjice, kućnog ljubimca koji na svaki pogled u dami izaziva onaj "Oooooo, kako je slatki, mali..." Što mislite kakvi ste vi u njezinim očima i glavi u trenutku kad se igrate s njezinim "malim, slatkim i prekrasnim" šećerom od mačića?

Svih deset situacija pročitajte na portalu Gentleman.hr

25.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh