« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
HE HE

Kad ne smijete biti ljubomorni na svog muškarca

Žene su sklonije ljubomornim ispadima od muškaraca, no postoje neke situacije u kojima stvarno nema osnove za ljubomoru

Ljubomora nekad nije potrebna
Ljubomora nekad nije potrebna (Arhiva)
Više o

žene

,

prijatelji

,

ljubomora

,

muškarci

,

druga žena

Ljubomora je nezgodna stvar, pogotovo ako je pogrešno usmjerena. Muškarci vole izazivati ljubomoru kod svojih partnerica, što svjesno, a što nesvjesno, no ima određen broj situacija u kojima ljubomora sa ženske strane jednostavno nije opravdana.

Recimo, muškarci češće od žena primjećuju zgodne žene na cesti, pa to obično izaziva manji ili veći napad ljubomore, no njegov pogled ne znači da će vas automatski ostaviti i otići s njom. Stoga, ohladite malo.

Jednako tako, muškarci uživaju kad ih primjećuju druge žene, makar se možda one njima niti ne sviđaju. Umjesto da budete ljubomorni, samo se postavite tako da svima bude jasno da je on vaš i sve će biti u redu.

Ako vaš muškarac želi izlaziti sa svojim prijateljima, ne morate odmah u glavi imati sve najgroznije moguće scenarije. Da, vjerojatno će ponekad popiti čašicu više, no kako je druženje s prijateljima dobro za njegovo zdravlje (pokazala istraživanja), dajte mu to veselje i iskoristite to vrijeme za svoje užitke. 

Kad muškarac hvali druge žene, to ne znači da misli da su one poželjnije od vas, nego da mu se sviđa neki aspekt njenog ponašanja, pa iako je to možda kolegica s posla s kojom je svaki dan na gablecu, ne treba se odmah postavljati na zadnje noge.

Sve u svemu, najveći dio takvih situacija je potpuno nevin, pa se opustite i uživajte.

21.02.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh