« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
OPA :)

Kad muškarci najviše paze na svoj izgled?

U određenim godinama na kozmetičke proizvode troše više nego u bilo kojoj drugoj dobi, a fascinantno je da troše tri puta više novaca na anti-age proizvode nego na teretanu

Nema dileme, na izgled se pazi sve više
Nema dileme, na izgled se pazi sve više (Arhiva)
Više o

muškarci

,

metroseksualci

,

uljepšavanje

,

tretmani ljepote

Muškarci sve više paze na svoj izgled, tako da je onima koji smišljaju razne nazive koji završavaju na -seksualac, a označavaju muškarca koji puno polaže na svoj izgled sve teže doći do nekog novog imena.

No, kad su to muškarci najviše posvećeni izgledu? Ako je vjerovati britanskom istraživanju - u tridesetima.

Naime, u tim godinama na kozmetičke proizvode troše više nego u bilo kojoj drugoj dobi, a fascinantno je da troše tri puta više novaca na anti-age proizvode nego na teretanu.

Štoviše, troše više nego muškarci u dvadesetima i pedesetima zajedno, a sve je to posljedica trendova koje diktiraju mediji i muškaraca poput Brada Pitta i Ryana Goslinga. 

Mjesečni iznos koji se troši na tretmane uljepšavanja priličan je - okruglih sto funti, a najviše se troše kreme za lice i oči i spa tretmani. U dvadesetima je taj trošak oko 35 funti, u četrdesetima 70 funti, dok se u pedesetima spušta na 45 funti mjesečno. 

Jedan podatak koji će sigurno zabaviti žene - muškarcima u tridesetima potrebno je prosječno sat i 28 minuta za spremanje za izlazak, dok žene istih godina troše čak 12 minuta manje! 

12.01.2016. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh