« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Jutarnje vježbanje za lijenčine

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe

Započnite dan vježbanjem
Započnite dan vježbanjem (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

savjeti

,

koristi

,

jutarnja tjelovježba

Jutarnje vježbanje najbolji je početak dana - pomoći će vam zadržati željenu liniju i napuniti vas hormonom sreće koji će dan učiniti ljepšim i ugodnijim.

Jutarnjom tjelovježbom ćete u ranim jutarnjim satima biti dobro pripremljeni za stres. A ako ste među onima kojima tjelovježba i nije nešto najomiljenije, jutro će biti najbolji dio dana da ju odradite, jer je neugodan zadatak najbolje obaviti na početku dana, kako vam kroz dan ne bi predstavljala sve veći problem, od kojeg ćete na kraju odustati

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je pohranjena u tijelu.

Za dodatni pozitivan učinak vježbanja dobro je povećano konzumirati masnoće nakon vježbanja, ali to ne znaći da tokom dana možete konzumirati bilo kakvu hranu.

Dokazano je da je za gubitak suvišnih kilograma najbolja jutarnja tjelovježba. Tijekom sna vaše tijelo će potrošiti najveći udio hranjivih tvari koje ste konzumirali prethodnog dana, pa će se time smanjiti razina ugljikohidrata koji su potrebni raznim organima, čime će automatski ujutro biti niža razina šečera u krvi.

Više savjeta za jutarnje vježbanje pročitajte u nastavku članka na blogu zenskisvijet.com

21.08.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh