« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
VELIČINA

Joe Cocker se u slobodno vrijeme bavi humanitarnim radom

Zajedno sa svojom ženom Pam Cocker je osnovao zakladu CKF - Cocker Kids' Foundation (Cockerova zaklada za djecu).

Legendarni pjevač pomaže djeci
Legendarni pjevač pomaže djeci (Wikipedia)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

humanitarni rad

,

Joe Cocker

,

Arena Pula

Sa svojih 69 godina Joe Cocker je još uvijek aktivan glazbenik koji redovno odlazi na turneje i snima albume. Svojim koncertima oduševljava publiku diljem svijeta te je iznimno cijenjen gdje god se pojavi. Najnovijim albumom Fire It Up i istoimenom turnejom pokazuje kako još uvijek „žari i pali". Hrvatska publika ima priliku ponovo ga vidjeti uživo. Idući tjedan (21. kolovoza) će nastupiti u zaista posebnom i jedinstvenom ambijentu pulske Arene.

Kada se ne bavi glazbom, Joe Cocker voli provoditi vrijeme sa svojim najdražima. Također veliko zadovoljstvo mu je kada može usrećiti djecu. Iz tog razloga, zajedno sa svojom ženom Pam, je osnovao zakladu CKF -  Cocker Kids' Foundation (Cockerova zaklada za djecu).

Osnovni motiv zaklade je pružiti pomoć mladima da ostvare svoje ciljeve. Pomaže se talentiranoj djeci kojoj je potrebna financijska potpora da usavrše svoje talente te ostvare osobne ciljeve na tim područjima. Bez CKF zaklade njihov talent bi prošao nezamijećen.

Cockerova zaklada za djecu ja neprofitna zaklada koja je u suradnji s lokalnim zajednicom posvećena pomaganju i pružanju potpore mladima do 21 godine u područjima obrazovanja, rekreacije, sporta te umjetnosti. Cocker, njegova žena i te djelatnice zaklade se brinu da pomoć dobiju oni mladi kojima je pomoć najpotrebnija. Zaklada je osnovana 1998. godite te od tada uspješno djeluje. Više o zakladi može se saznati na www.cockerkidsfoundation.com.

Legendarni Joe Cocker, poznat po svom jedinstvenom glasu i strastvenošću, u sklopu Fire It Up turneje, dolazi u Hrvatsku. Nastupit će 21.8. u pulskoj Areni!

Ulaznice za koncert su još uvijek u prodaji. Dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr .

Cijene ulaznica su sljedeće:

VIP LOŽA - 380 kuna - RASPRODANO!

LOŽA - 320 kuna - RASPRODANO!
TRIBINA SJEDENJE - 225 kuna
STAJANJE - 200 kuna

16.08.2013. 13:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh