« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
SJAJNO

ZAZ je oduševila prepunu pulsku Arenu

Publika se raspjevala osobito uz Je Veux, prvi hit ove šarmantne francuske pjevačice kojim je osvojila obožavatelje diljem svijeta

Vesela Zaz rasplesala je publiku
Vesela Zaz rasplesala je publiku (Slaven Radolović)
Više o

koncert

,

Arena Pula

,

Zaz

ZAZ je sinoć održala koncert u pulskoj Areni pred više od 4000 odlično raspoloženih obožavatelja! Baš kao ni lani u Zagrebu, niti ovoga puta jezična barijera, odnosno tekstovi na francuskom, nisu spriječili da se stvore pozitivne vibracije i uspješna komunikacija!

U svakoj zemlji na turneji ZAZ pripremi nekoliko rečenica na jeziku te zemlje pa je tako bilo i u Puli - na hrvatskom je poručila da je dobro biti drukčiji nakon čega je krenuo pravi show.

Koncert je započela introm te pjesmom "On Ira", prvim singlom s Recto Verso albuma nakon kojeg su uslijedile pjesme s njezina dva studijska albuma.

Publika se raspjevala osobito uz Je Veux,  prvi hit ove šarmantne francuske pjevačice kojim je osvojila obožavatelje diljem svijeta, potom La long de la routea kad je publika nije pratila pjevanjempodrška ritmom i pljeskanjem je uspješno upotpunila ugođaj i poznavanje njenog opusa.

ZAZ se prije koncerta družila s novinarima na press konferenciji. Nije zaboravila ni na druženje s nekoliko sretnih obožavatelja koji su osvojili upoznavanje sa ZAZ na nagradnoj igri.

Uglavnom, iza nas je jedna fantastična noć u kojoj je ZAZ pokazala da živi za svoju glazbu i daje sve od sebe te da to obožavatelji itekako poštuju i uživaju zajedno s njom.

15.08.2013. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh