« Žene
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
SAVJETI :)

Jednostavno povećajte grudi na prirodan način

Prirodno je ipak prirodno, pa ako vam je dekolte previše malen za vaš ukus, navalite na opisano bilje

Htjeli mi to ili ne...
Htjeli mi to ili ne... (Arhiva)
Više o

velike grudi

,

grudi

,

povećanje grudi

Možemo mi pričati što želimo, no velike grudi su vrlo poželjna stvar, kako muškarcima tako i samim ženama, što možemo najbolje vidjeti po broju kometara i raspravi na jednom od naših članaka.

Plastične su operacije postale moda, no priroda ipak najbolje daje, pa donosimo najbolje savjete o biljkama koje nisu uobičajene, a imaju snažan učinak na veličinu grudi.

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, no sastojci u njoj utječu na rast grudi, pa je možete početi češće koristiti u te svrhe.

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i snaži reproduktivni sustav. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima napretek.

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećava razinu estrogena u tijelu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimulira rast grudi i povećava prozvodnju mlijeka kod dojilja.

Tu je, recimo piskavica, sjemenka podrijetlom iz Grčke. Sjemenke možete kupiti u bilo kojoj biljnoj apoteci, a treba ih potopiti u vodu preko noći. Drugi dan vodu u koju su sjemenke ispustile svoje hranjive tvari masirate grudi.

Postoji i Pueraria mirifica, biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, no uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi, jer ispunjava i učvršćuje grudi.

Sladić također sadrži iste sastojke kao i komorač, pa je i učinak jednak.

>> Hrana za povećanje grudi >>

22.01.2022. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.01.2022. 22:34
    Ne prirodne su naj:)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh