« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
VOJNI PROJEKT ILI?

Je li ovo zaista NLO iznad Velike Britanije?

POGLEDAJTE VIDEO: Nepoznati snimatelj uhvatio je kamerom nešto što liči na NLO i dva lovca RAF-a koja mu idu u susret

Je li ovo zaista NLO iznad Velike Britanije?
Je li ovo zaista NLO iznad Velike Britanije? (YouTube)
Više o

Velika Britanija

,

NLO

,

RAF

Na YouTubeu je osvanula još jedna snimka zasad neidentificiranog letećeg objekta kojemu su u susret krenula dva lovca britanskoga RAF-a. Video snimka traje 30-ak sekundi i prikazuje nešto što se čini kao pravi NLO, oblika tanjura kako lebdi iznad autoputa M5. Nekadašnji stručnjak za NLO-e ministarstva obrane Velike Britanije Nick Pope rekao je za The Sun kako je ovo jedna od najboljih snimaka koje je ikad vidio.

Iako su se odmah pojavili komentari kako se radi o vojnom projektu, što bi objasnilo prisutnost vojnih zrakoplova, Pope je rekao kako se tajni projekti obično ne testiraju tijekom dana. Naročito u tako prometnom području. Pope je uvjeren da se radi o pravom pravcatom NLO-u i da su dva lovca bila poslana da izvide situaciju jer je NLO primijećen na radarima. Ministarstvo obrane je potvrdilo da bi poslalo zrakoplove bez ustezanja čim bi se pojavila bilo kakva prijetnja iz zraka, ali nitko nije htio prokomentirati snimku koju je napravila zasad nepoznata osoba. 

Mnogi su skeptični i pitaju se zašto snimka traje samo 30 sekundi te zašto nije prikazan susret s zrakoplovima RAF-a. Bilo kako bilo, procijenite sami radi li se o namještaljci ili ne:

10.04.2010. 22:33:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    11.04.2010. 00:05
    fejk... ako pogledate malo pažljivije, kada kamera zumira vide se pikseli na kamionima kao rezultat uvećavanja (fotografije)... pokreti kamere su prilično kompjuterski, a ne kao iz ruke...
  2. avatar
    mirza
    12.04.2010. 11:12
    Ja tu ne vidim problem.Kad ja snimam u mene je ruka mirna i snimka ispane slično kao ova ne kontam ništa šta si rekao.
  3. avatar
    EMS
    13.04.2010. 06:31
    Samo mi nije jasno, kako se uspio, pod maximalnim zoomom, istog trenutka fokusirat na avione i navodni NLO. Ako je vec vidio NLO, zar bi ga snimao samo 30ak sekundi, il mu se istrosila baterija na kameri :)))
  4. avatar
    donhuangenaro
    13.04.2010. 11:17
    mirza, pokret kamere izgleda kao kad ga amater animira u programu za animaciju... znam, jer se time bavim već 20 godina
  5. avatar
    luka
    04.12.2011. 14:34
    e pa da vam dam dokaz da je to "animirano"Two fighter jets chase UFO,..."
    Ovaj videozapis više nije dostupan jer je s njime povezani račun usluge YouTube ukinut zbog uzastopnih obavijesti trećih strana o kršenju autorskih prava, erkhem! sta sad :P
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh