« Život
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
VIRTUALNO

Je li internet uništio romantiku?

Preko devedeset posto muškaraca i žena šalje ljubavne poruke putem SMS-a, e-maila ili društvenih mreža, ljubavna pisma su praktično nestala

Ljubavna pisma pala su u zaborav
Ljubavna pisma pala su u zaborav (FreeDigitalPhotos)
Više o

e-mail

,

ljubavne poruke

,

ljubavno pismo

,

društvene mreže

,

romantika

Ljubavna su pisma definitivno izašla iz mode, jer je u istraživanju portala za upoznavanje SeelomgArrangement.com samo četiri posto muškaraca i šest posto žena reklo da još uvijek piše ljubavna pisma.

S druge strane, 92 posto muškaraca i čak 96 posto žena koristi neko od modernih sredstava komunikacije poput društvenih mreža, e-maila i SMS-a za slanje ljubavnih poruka partneru, s tim da društvene mreže nisu glavno sredstvo - koristi ih 39 posto muškaraca i 43 posto žena.

Ipak, da su ljubavna pisma važna stvar pokazuje podatak da 52 posto muškaraca i 57 posto žena čuva ljubavna pisma koja su dobili u nekoj prethodnoj vezi, i to bez obzira jesu li u novoj vezi ili nisu.

Parovi modernog doba čuvaju važne elektronske poruke od partnera, no ne bi ih baš uništilo kad bi ih greškom obrisali, a tu prednjače muškarci koji čuvaju SMS-ove u 15 posto slučajeva, a tek 37 posto ih čuva romantične mailove.

03.10.2012. 08:53:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh