« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
LAŽNI DOMJENCI...

Jasmina Jovev kod Stankovića prokazala sisačku županicu

Bivša predstojnica Ureda županice Sisačko-moslovačke županije Marine Lovrić Merzel ispričala je kako je lažirala izvještaje i dokumentaciju

Jasmina Jovev
Jasmina Jovev (Arhiva)
Više o

Slavko Linić

,

Marina Lovrić-Merzel

,

Jasmina Jovev

,

Linićeva kuma

U današnoj Stankovićevoj emisiji u kojoj je gostovao gradonačelnik Metkovića Božo Petrov uslijedilo je i najavljeno otkriće, koje je Stanković napumpao u medijima svojom objavom na Facebooku tijekom jutra.

Gošća mu je bila Jasmina Jovev, bivša novinarka HRT-a i bivša predstojnica ureda sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel. U razgovoru sa Stankovićem otkrila je samo djelić navodnih manipulacija koje je županica provodila kako bi pokrila svoje ili stranačke račune i ustvrdila kako je i osobno  lažirala račune i događanja kako bi se opravdao potrošen novac.

Što je još zanimljivije, Jasmina Jovev je s pola metra dokumentacije otišla i u DORH pred godinu dana, no tamo su to očito shvatili na jednak način kako shvaćaju prijave protiv Milana Bandića - rekli su da im je dokumentacija sjajna, da trebaju svjedoka i da će sve istražiti.

Kao što vidimo, sve je na vidjelo izašlo tek danas, interesantno, baš u trenutku najveće ranjivosti prijatelja i pokrovitelja županice Slavka Linića. Zašto se čekalo godinu dana možemo samo nagađati, a iskreno, ne bi nam bilo drago da je kolega Stanković, svjesno ili nesvjesno, iskorišten kao oruđe u frakcijskim borbama u SDP-u.

Reakcija županice Merzel za sad nema, pa očekujemo cirkus sutra ...

02.02.2014. 15:25:24
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    pizda
    03.02.2014. 12:10
    Ajmo još jednog crvendaća smjestiti u bajbukanu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh