Metro-portal.hr

objavljeno 02.02.2014. 15:25:24
LAŽNI DOMJENCI...

Jasmina Jovev kod Stankovića prokazala sisačku županicu

Bivša predstojnica Ureda županice Sisačko-moslovačke županije Marine Lovrić Merzel ispričala je kako je lažirala izvještaje i dokumentaciju

Jasmina Jovev
Jasmina Jovev (Arhiva)

U današnoj Stankovićevoj emisiji u kojoj je gostovao gradonačelnik Metkovića Božo Petrov uslijedilo je i najavljeno otkriće, koje je Stanković napumpao u medijima svojom objavom na Facebooku tijekom jutra.

Gošća mu je bila Jasmina Jovev, bivša novinarka HRT-a i bivša predstojnica ureda sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel. U razgovoru sa Stankovićem otkrila je samo djelić navodnih manipulacija koje je županica provodila kako bi pokrila svoje ili stranačke račune i ustvrdila kako je i osobno  lažirala račune i događanja kako bi se opravdao potrošen novac.

Što je još zanimljivije, Jasmina Jovev je s pola metra dokumentacije otišla i u DORH pred godinu dana, no tamo su to očito shvatili na jednak način kako shvaćaju prijave protiv Milana Bandića - rekli su da im je dokumentacija sjajna, da trebaju svjedoka i da će sve istražiti.

Kao što vidimo, sve je na vidjelo izašlo tek danas, interesantno, baš u trenutku najveće ranjivosti prijatelja i pokrovitelja županice Slavka Linića. Zašto se čekalo godinu dana možemo samo nagađati, a iskreno, ne bi nam bilo drago da je kolega Stanković, svjesno ili nesvjesno, iskorišten kao oruđe u frakcijskim borbama u SDP-u.

Reakcija županice Merzel za sad nema, pa očekujemo cirkus sutra ...

02.02.2014. 15:25:24
http://metro-portal.hr/jasmina-jovev-kod-stankovica-prokazala-sisacku-zupanicu/83045/