« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
KAO IZ HOROR FILMOVA

Janje s ljudskom glavom preplašilo tursko selo

Neobična mutacija dogodila se u blizini turskog grada Izmira. Tamo je ovca okotila janje, ali ne bilo kakvo, već s licem poput ljudskog

Janje s ljudskom glavom
Janje s ljudskom glavom (Pravda)
Više o

genetska mutacija

,

janje

Veterinar Erhan Elibol izveo je carski rez na životinji no kada je ugledao mlado ostao je zapanjen. "Vidio sam mutacije krava i ovaca i prije. Vidio sam janjad s jednim okom, dvije glave, pet nogu, no kada sam ugledao ovo, nisam mogao vjerovati svojim očima", izjavio je 29-godišnji veterinar.

Naime, glava janjeta imala ljudske crte lica, poput očiju, nosa i usta, jedino su uši nalikovale janjećima. Stručnjaci tvrde kako se ova neobična mutacija dogodila najvjerojatnije zbog nepravilne ishrane, te kao nedostatak vitamina A.

Sličan slučaje dogodio se u Zimbabweu, u rujnu prošle godine. Mlado s glavom nalik ljudskoj čak je uspjelo poživjeti nekoliko sati, dok ga preplašeni mještani nisu odlučili ubiti. Guverner provincije cijeli događaj proglasio je tragičnim i neprirodnim odnosom muškarca i koze.

Mutantska kreatura iz Turske bila je bez dlake. Lokalno stanovništvo izjavilo je kako su joj se čak i psi bojali približiti. Na kraju su je odlučili spaliti, pa biolozi neće imati prilike proučavati ovu rijetku mutaciju.

16.01.2010. 17:30:04
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    vitamine
    06.09.2010. 14:01
    Koja grozna slika,čovjeku se zgadi ručak.
  2. avatar
    ttgf
    11.06.2011. 18:56
    Turci su sheepfuckeri, a sto drugo !!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh