« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
MA DA?

Iznenađujuć razlog ženske nevjere

Dosada u seksualnom životu uobičajena je pojava u dugogodišnjim vezama i brakovima, no da je uglavnom pogrešno istu "liječiti" tajnim avanturama

Žene imaju dosta razloga za nevjeru
Žene imaju dosta razloga za nevjeru (Arhiva)
Više o

žene

,

nevjera

,

razlozi nevjere

Žene varaju svoje partnere, to znamo i predobro, no ako mislite da je uvijek problem u nedostatku ljubavi, varate se - na susretu članova Udruženja američkih seksologa iznijeti su iznenađujući podaci o ženama koje varaju svoje partnere.

U studiji koja je provedena na 100 žena u dobi između 35 i 45 godina 67 posto ispitanica priznalo je da varaju svoje partnere jer traže više strasti u krevetu.

Stručnjaci su se složili da je dosada u seksualnom životu uobičajena pojava u dugogodišnjim vezama i brakovima, no definitivno je pogrešno taj problem pokušati riješiti tajnim avanturama.

Dok nekim parovima može pomoći da učvrste svoju vezu, za većinu to predstavlja "početak kraja". Umjesto toga, seksolozi preporučuju iskren razgovor o očekivanjima, ali i seksualnu terapiju oba partnera s profesionalcima.

Prema drugoj anketi, žene varaju partnere zbog toga što se ne osjećaju zadovoljno u svojim vezama i zato traže emotivnu sigurnost i romantiku negdje drugdje.

Također, ustanovljeno je žene varaju kako bi podigle sebi samopouzdanje koje im je ugnjetavano u vezi.

Sve u svemu, frajeri, pripazite malo što radite...

07.07.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh