« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NASTAVAK

Iznenađenje - izlazi 5. dio Sumrak sage

Stephenie Meyer se želi zahvaliti kupcima dosadašnjih romana pa će nastavak biti besplatan

(Wikipedia)
Više o

Twilight

,

Bella Swan

,

Stephenie Meyer

,

sumrak saga

,

Pomrčina

,

Praskozorje

,

Bree Tanner

Prije nego što će se treći nastavak Sumrak sage, Pomrčina, pojaviti u kinima, autorica romana Stephenie Meyer izdat će neočekivani peti dio pod nazivom "Kratak drugi život Bree Tanner".

Radnja novog romana odvija se paralelno s događajima opisanim u trećoj knjizi, ali se oni ovog puta prikazuju iz perspektive Bree, djevojke koju je Victoria ugrizla i pretvorila u vampira kako bi ubila Bellu Swan.

"Kratak drugi život Bree Tanner" izlazi čak dvije godine nakon posljednje knjige iz Sumrak sage, a autorica priznaje da ni sama nije zanala da će napisati još jedan dio: "Nikad nisam namjeravala objaviti ovu priču kao samostalnu knjigu."

Skeptici su Stephenie Meyer odmah optužili da novom knjigom od obožavatelja Sumraka želi izvući samo još više novca, ali je ona obećala da će se knjiga moći pročitati potpuno besplatno.

"Ljudi su kupili toliko mojih knjiga stoga im ovaj roman poklanjam. Od 7. lipnja ga svi mogu potpuno besplatno pročitati na stranici www.breetanner.com", objašnjava bogata 36-godišnja autorica.

Za sve koji ipak žele tvrdu kopiju nastavka, knjiga će se prodavati po promotivnim cijenama, a po jedan dolar svake knjige otići će u humanitarne svrhe.

31.03.2010. 09:30:56
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ilma
    16.03.2013. 13:58
    nemogu otvorit film
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh