« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
DOSTA! DOSTA!

Izjave tjedna - 20. do 24. rujna

Vladajuće je šokirala izjava da je vrh HDZ-a "kriminalna organizacija"; Šeks je odgovorio najbolje što je znao - isključivanjem mikrofona

Izjave tjedna
Izjave tjedna (Shutterstock)
Više o

Vladimir Šeks

,

Jadranka Kosor

,

kriminal

,

Nenad Stazić

,

Željko Jovanović

,

Mirela Holy

,

izjave tjedna

Uvijek smireni potpredsjednik sabora Vladimir Šeks, izgubio je živce na sjednici sabora, nakon što je zastupnik Željko Jovanović (SDP) ocijenio, da je vrh HDZ-a "kriminalna organizacija". Predsjedavajući Šeks je kriknuo "Dosta! Dosta!" i oduzeo riječ Jovanoviću, koji je svoje ocjene iznio na temelju svjedočenja bivšeg člana HDZ i bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca pred saborskim istražnim povjerenstvom, koje se bavi ugovorima između Ine i Mola.

U saborskoj raspravi, je oporba napadala vladu i premijerku Jadranku Kosor zbog različitih afera. Vladajući su odgovarali spočitavanjem socijaldemokratima, da i sami padaju na ispitu časnog obnašanja vlasti.

Mirela Holy (SDP) je rekla, da bi za zatvaranje najtežeg poglavlja u pregovorima s EU, onog o pravosuđu, trebalo zatvoriti pola sadašnje vlade. 

Nenad Stazić (SDP) je upozorio na navodno reketarenje javnih poduzeća od strane HDZ, a premijerka Kosor je odgovorila, da je Stazić vjerojatno u slobodno vrijeme istražitelj Uskoka.

Vladin plan o velikim investicijama, zasjenio je pad dva vojna zrakoplova prilikom vojne vježbe na Slunju. O uzrocima se samo nagađa. No, premijerka je odbacila mogućnost, da je za nesreću kriva besparica u vojsci, odnosno tehničko održavanje zrakoplova, a ministar obrane Branko Vukelić je uvjeren, da nisu pogriješili ni piloti.

24.09.2010. 17:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh