« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
NAPREDAK

Izbacite lošu energiju iz kuće

Feng shui tvrdi da neke stvari u našem domu donose i zadržavaju negativnu energiju, pa ih se trebamo riješiti kako bi dom postao mjesto pozitivnih vibracija i protoka dobre energije

Učinite svoj dom mjestom uživanja i pozitive
Učinite svoj dom mjestom uživanja i pozitive (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

savjeti

,

loša energija

,

protok energije

Feng shui daje preporuke koje će vaš dom pretvoriti u ugodno mjesto pozitivne energije koje će vam biti utočište od stresa i nevolja koje donosi život, a uz odabir boja i pozicioniranje namještaja kako bi energija pravilno tekla, savjetuje i što trebate izbaciti iz kuće kako ne bi remetilo atmosferu.

>> Feng shui za dom koji privlači sreću i zadovoljstvo >>

Tako obavezno treba izbaciti suho, umjetno i uvenulo cvijeće jer su po feng shuiju biljke simbol rasta i prosperiteta, što je nemoguće postići suhim cvijećem, pa čak i potpourrijem koji je dobar osvježivač prostora - ono je mrtva energija koja usporava protok zdrave i zagađuje prostor.

Ako volite biljke, neka cvijeće uvijek bude svježe ili nabavite lončanice i dobro ih pazite, a smještaj neka bude blizu vrata kako bi se pozitivna energija tijekom cirkulacije stalno osvježavala prolaskom preko cvijeća. 

>> Feng shui na radnom stolu >>

Električni aparati predstavljaju moć i snagu, a pokvareni aparati i elektronika nakon nekog vremena svojoj lošom energijom mogu izazvati problema na poslu i u vezu, kao i ozbiljne zdravstvene poteškoće. Popravite ih ili bacite.

Namirnice kojima je istekao rok trajanja daju lošu energiju koja utječe na mir i stabilnost veze, jer hrana predstavlja sposobnost osobe da daje i prima ljubav. Hladnjak pun pokvarene i stare hrane ugrožava vezu, pa redovito pregledavajte hladnjak i ostala mjesta na kojima držite hranu i bacite sve što više nije jestivo.

>> Feng shui kuhinja - energija i blagostanje >>

Jednak utjecaj imaju i stara kozmetika i lijekovi koji štete zdravlju i onemogućavaju opuštanje, emitirajući toksičnu energiju. Bacite sve!

>> Feng shui za privlačenje novca >>

Nakon jednog detaljnog čišćenja svega navedenog, osjetit ćete zadovoljstvo što ste se napokon riješili smeća s jedne strane i priljev pozitivne energije s druge strane, pa će mir, sreća i zadovoljstvo zavladati vašim domom.

09.06.2015. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh