« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
O, DA...

Istine i mitovi o celulitu

Kreme protiv celulita su samo djelomično učinkovite, kažu dermatolozi, jer one zapravo debljaju kožu i na taj način smanjuju vidljivost celulit

I što sad?
I što sad? (Arhiva)
Više o

celulit

,

legende

,

mitovi

Celulit je, prije ili kasnije, svaka žena u jednom trenutku našla pred zidom koji ne može preskočiti - mrsku narančinu koro koja muči mnoge žene (i ponekog muškarca) tema je koja ima toliko mitova i legendi da se s njom može mjeriti samo seks, a evo što o njemu kažu dermatolozi.

Kreme protiv celulita su samo djelomično učinkovite, kažu dermatolozi, jer one zapravo debljaju kožu i na taj način smanjuju vidljivost celulita. No, kad ih prestanete koristiti, celulit opet postaje vidlji.

>> Povrće koje uništava celulit >>

Mit je da samo pretili ljudi imaju celulit, iako je istina da veća količina sala omogućava celulitu stvaranje većih udubina i veću vidljivost. S druge strane, nije mit da se celulit gubi mršavljenjem - manje sala, manje kila, manje celulita. Ipak, i dalje je tu ...

>> Celulit - najbolje namirnice koje ga uklanjaju >>

Istina je da postoje učinkoviti tretmani protiv celulita, primjerice laser i radiofrekvencije, no i dalje je njihova učinkovitost maksimalno 70 posto.

>> Celulit - uklonite ga uz nekoliko kućnih trikova >>

Stoga, ako vas je zeznula genetika i dala vam celulit, morat ćete se pomiriti s činjenicom da nikad neće potpuno nestati, ali ga možete učiniti gotovo nevidljivim.

17.02.2021. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh