« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL

Iskoristite posebne cijene ulaznica do 1. studenog

stotinu će romskih violina zasvirati tradicionalnu romsku glazbu kao i niz najvećih klasičnih djela i to napamet, bez nota i partitura

Volite li romske violine, ovo je koncert za vas
Volite li romske violine, ovo je koncert za vas (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

KC Dražen Petrović

,

koncert

,

božićni koncert

,

Budapest Gypsy Simphony Orchestra

Najveći romski simfonijski orkestar, Budapest Gypsy Simphony Orchestra nakon pet godina ponovno dolazi pred hrvatsku publiku. U magični petak, 13. prosinca, u Košarkaškom centru Dražena Petrovića, stotinu će romskih violina zasvirati tradicionalnu romsku glazbu kao i niz najvećih klasičnih djela i to napamet, bez nota i partitura.

Njihovu nadarenost i virtuoznost hrvatska publika redovito nagrađuje rasprodanim koncertima, pa je tako njihove poslijednje nastupe u Zadru i Zagrebu pratilo preko 7000 posjetitelja, te se za oba koncerta tražila ulaznica više.

Upravo iz tog razloga, Budapest Gypsy Symphony orchestra svoj novi zagrebački koncert žele održati u većem prostoru kako bi svi zainteresirani zauzeli svoje mjesto na ovom gala koncertu. No, iako sviraju u većem prostoru, njihovih stotinu violina zaplesati će oko Vas i stvoriti intimnu i opuštenu atmosferu, baš onakvu kakva je i svojstvena ovim nadarenim muzičarima.

Za sve posjetitelje smo pripremlili i posebne cijene ulaznica do 1. studenog, a one su sljedeće:

LOŽE - 300 kn
VIP PARTER - 200 kn
PARTER 1 - 150 kn
PARTER 2 - 100 kn
TRIBINA - 150 kn
TELESKOP - 100 kn,

Nakon 1. 11. cijene ulaznica povećat će se za 20 % , zato iskoristite ovu pogodnost i osigurajte si mjesto u publici kako bi i Vas obuzela čarolija ritma i emocija .

Budapest Gypsy Simphony Orchestra skupina je koja glazbu živi i takvu je prenosi publici, živu, snažnu, emotivnu. Ne propustite ovaj posebni blagdanski događaj i dozvolite im da Vam uđu u srca. 

09.10.2013. 17:17:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh