« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SJAJAN TRIO

Još mjesec dana do koncerta Yo La Tengo

Prema riječima NME magazina, ovaj trio je „najbolje što dolazi iz New Jerseya posle Franka Sinatre"

Očekuje nas sjajna večer
Očekuje nas sjajna večer (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Yo La Tengo

O jednom od najuzbudljivijih koncerata sezone priča se još od proljeća, kada su Yo La Tengo najavili europsku turneju tijekom koje će konačno, prvi puta u svojoj 30 godina dugoj karijeri, posjetiti i Zagreb. 

Kultni američki trio Yo La Tengo  nastupit će za točno mjesec dana u Tvornici kulture - 8. studenoga s početkom u 20 sati!

U sklopu nove europske turneje promoviraju album „Fade" , a u međuvremenu su objavili i spotove za singlove „Ohm" i „Is That Enough" koje je u potpunosti osmislio i režirao scenarist popularne serije „The Simpsons" Donick Cary te za zimu najavili i dvostruko deluxe izdanje albuma sa do sada neobjavljenim pjesmama.

Prema riječima NME magazina, ovaj trio je „najbolje što dolazi iz New Jerseya posle Franka Sinatre", smatraju se pionirima indie pop-rock glazbe kakvu danas poznajemo, a poznati su po nastupima koji nikad nisu isti, ali su uvijek podjednako uzbudljivi.

Od 1984. ovaj trio (a nekada davno i duo i kvartet) kombinira britke tekstove i glazbeno eksperimentiranje na samo njima svojstven način. Podsjećaju nas na sve velike bendove koji su postojali, a opet su oduvijek i do kraja ostali svoji. Od šaputavih balada do punkerskog entuzijazma, od zapetljanih aranžmana do šarmantnih slučajnosti, Yo La Tengo - kako i ime kaže - imaju sve.

A činjenica da jedan bend, koji postoji toliko dugo, još može napraviti nešto tako bezbrižno prekrasno, samo je mali nagovještaj jeseni koja nikad nije zvučala bolje!

Zato ne propustite cjelovečernju šetnju kroz jedinstvenu enciklopediju indie pop rock glazbe 8. studenoga u Tvornici kulture!

Ulaznice za zagrebački koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima i putem  www.eventim.hr po cijeni od 200 kuna!

Sve informacije pratite na:

http://bpm.menart.hr

www.facebok.com/MenartBPM

http://www.yolatengo.com/

10.10.2013. 09:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh