Metro-portal.hr

objavljeno 09.10.2013. 17:17:16
SPEKTAKL

Iskoristite posebne cijene ulaznica do 1. studenog

stotinu će romskih violina zasvirati tradicionalnu romsku glazbu kao i niz najvećih klasičnih djela i to napamet, bez nota i partitura

Volite li romske violine, ovo je koncert za vas
Volite li romske violine, ovo je koncert za vas (Arhiva)

Najveći romski simfonijski orkestar, Budapest Gypsy Simphony Orchestra nakon pet godina ponovno dolazi pred hrvatsku publiku. U magični petak, 13. prosinca, u Košarkaškom centru Dražena Petrovića, stotinu će romskih violina zasvirati tradicionalnu romsku glazbu kao i niz najvećih klasičnih djela i to napamet, bez nota i partitura.

Njihovu nadarenost i virtuoznost hrvatska publika redovito nagrađuje rasprodanim koncertima, pa je tako njihove poslijednje nastupe u Zadru i Zagrebu pratilo preko 7000 posjetitelja, te se za oba koncerta tražila ulaznica više.

Upravo iz tog razloga, Budapest Gypsy Symphony orchestra svoj novi zagrebački koncert žele održati u većem prostoru kako bi svi zainteresirani zauzeli svoje mjesto na ovom gala koncertu. No, iako sviraju u većem prostoru, njihovih stotinu violina zaplesati će oko Vas i stvoriti intimnu i opuštenu atmosferu, baš onakvu kakva je i svojstvena ovim nadarenim muzičarima.

Za sve posjetitelje smo pripremlili i posebne cijene ulaznica do 1. studenog, a one su sljedeće:

LOŽE - 300 kn
VIP PARTER - 200 kn
PARTER 1 - 150 kn
PARTER 2 - 100 kn
TRIBINA - 150 kn
TELESKOP - 100 kn,

Nakon 1. 11. cijene ulaznica povećat će se za 20 % , zato iskoristite ovu pogodnost i osigurajte si mjesto u publici kako bi i Vas obuzela čarolija ritma i emocija .

Budapest Gypsy Simphony Orchestra skupina je koja glazbu živi i takvu je prenosi publici, živu, snažnu, emotivnu. Ne propustite ovaj posebni blagdanski događaj i dozvolite im da Vam uđu u srca. 

09.10.2013. 17:17:16
http://metro-portal.hr/iskoristite-posebne-cijene-ulaznica-do-1-studenog/80946/