« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
RUNDEK CARGO TRIO

Novi singl „Midnight Calypso“ najavljuje novi album

Hoće li vas sama glazba u pjesmi odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama ...

Rundek opet zove na razmišljanje
Rundek opet zove na razmišljanje (Nino Šolić)
Više o

novi singl

,

Rundek Cargo Trio

,

Midnight Calypso

Darko Rundek je uvijek bio jedan od onih glazbenika koji vas pozivaju na razmišljanja i lutanja u poznate i nepoznate dimenzije, bilo to s Haustorom, Cargo Orkestrom ili Cargo Triom.

Upravo s potonjim već godinama stvara glazbu koja objedinjuje njegov karizmatični karakter i neprekidno pomiče granice u sebi samom, a time i u slušateljima.

Jedna takva pjesma je novi singl „Midnight Calypso" koji možete odmah i poslušati:

Mogućnosti koje vam ostavlja pjesma su neograničene. Hoće li vas sama glazba u pjesmi odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama da osjetite pjesmu, razigrate maštu i dopustite da probudi najljepše u vama.

To je ono što Darko Rundek donosi u svakoj svojoj pjesmi. Poigrava se s emocijama i u doslovnom smislu čini da glazba pomiče sve granice.

Jednu takvu karizmu kao što je Darko Rundek, novinar i glazbeni kritičar Ante Perković, objedinio je u svojoj knjizi koja je zapravo knjiga o pjesmama, a simbolično ju je nazvao „Rundek, između".

Knjiga se od prošlog tjedna nalazi na policama.

Rundek Cargo Trio možete pratiti na njegovoj službenoj stranici i na Facebooku.

09.10.2013. 13:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh