« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
EKSPLOZIJA

iPhone 4 ne podnosi hladnoću

Norvežanki je iPhone 4 eksplodirao u ruci, procjenjuje se da 15% korisnika ima problema s uređajem

iPhone 4
iPhone 4 (Getty Images)
Više o

Apple

,

novi iPhone

,

iPhone eksplozija ekrana

,

iPhone 4

Apple, imamo problem: iPhone 4 se loše nosi s niskim temperaturama. Appleov drugi smartphone nastavlja prikupljati kritike, a najnovija loša vijest stiže iz Norveške. Ponosnoj vlasnici iPhonea uređaj je eksplodirao u rukama kada je na temperaturi od -10 htjela slušati glazbu.

Norvežanka je prošla bez ozljeda, ali joj Apple odbija dati nadoknadu štete za razbijenu poleđinu, odnosno novi uređaj. Naime, garancija vrijedi samo kod šteta nastalih na temperaturama između ništice i 35 stupnjeva. Apple ne garantira za probleme nastale izvan navedenih uvjeta, piše austrijski portal oe24.

Iako u Norveškoj tijekom zimskih mjeseci vladaju niske temperature, nisu poznati slični slučajevi eksplozije staklenog kućišta. Međutim, još je u listopadu 2010. postalo jasno da je novi iPhone ranjiviji od prethodnika. Slaba točka je upravo ekran na kojeg otpada većina kvarova (87%). Procjenjuje se da 15% svih korisnika ima problema s iPhoneom 4.

14.01.2011. 22:26:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    14.01.2011. 23:31
    koje smeće. velik je, nekvalitetan i samo zaglupljuje s kretenskim aplikacijama. ali iz nekog razloga ljudi misle da ga moraju imati.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh