« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
INMUSIC 2013

INmusic festival omogućava popust za nezaposlene

Prijave za dobivanje vouchera na internetskoj stranici INmusic festivala primaju se do ponedjeljka 20. svibnja

Popust mogu dobiti i nezaposleni
Popust mogu dobiti i nezaposleni (Metro)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

INmusic 2013

,

popust za nezaposlene

INmusic festival kreće s novom velikom akcijom. Nakon brojnih dobivenih upita, organizatori najvećeg hrvatskog open air festivala odlučili su poslušati prijedloge vjerne publike te svim nezaposlenima omogućiti kupovinu festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni.

Kako biste ostvarili popust od 50 kuna te svoju ulaznicu kupili za 349 kuna, dovoljno je posjetiti internetsku stranicu INmusic festivala te u odgovarajućem izborniku ostaviti tražene podatke (ime, prezime, grad, e-mail adresu te skeniranu prvu i drugu stranicu evidencijskog lista sa Zavoda za zapošljavanje na kojem mora biti vidljiva ovjera Zavoda iz tekućeg mjeseca).

Nakon toga na vašu e-mail adresu stiže voucher za ostvarivanje popusta koji se može iskoristiti isključivo na prodajnim mjestima Tisak media centra diljem Hrvatske. Popis prodajnih mjesta može se pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala. Prijave za dobivanje vouchera na internetskoj stranici INmusic festivala primaju se do ponedjeljka 20. svibnja, a dobiveni voucher se može iskoristiti još do četvrtka 23. svibnja.

Svi ostali svoju ulaznicu u Tisak media centrima ili narudžbom putem Tisak media webshopa mogu nabaviti za 399 kuna. Ulaznicu je moguće kupiti i online putem sustava Entrio kojem se može pristupiti s internetske stranice i Facebook profila INmusic festivala. Popust od 50 kuna pri kupnji festivalske ulaznice daruje i generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo, a sve informacije o Žujinim nagradnim igrama i akcijama moći će se pratiti na internetskim stranicama i Facebook profilima Ožujskog piva te INmusic festivala. Važno je napomenuti da se pri kupnji jedne festivalske ulaznice dobiveni popusti ne mogu kumulativno iskoristiti.

Svoj su nastup na ovogodišnjem festivalskom izdanju, koje će se na jezeru Jarun održati od 24. do 26. lipnja, dosad potvrdili Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, Stealing Sheep, Team Ghost, Atheist Rap, Dikta, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf, Rangleklods, She Loves Pablo, Dosh Lee te Radio Aktiv. Nastupit će i pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom, zagrebački bend Achromatic Attic, a lineupu će se pridružiti i jedan britanski bend koji 25. travnja pobijedi na finalnoj večeri natječaja All about the music na kojem se bendovi iz Velike Britanije natječu za nastup na INmusic festivalu. 

A kako se bliži ljeto, sve više stranih medija INmusic festival uvrštava na svoje popise najboljih glazbenih festivala. Tako je poznati američki lifestyle i shopping magazin Lifestyle mirrorINmusic festival svrstao na popis 9 svjetskih festivala za koje bi se trebalo znati (te ih, naravno, i posjetiti), a britanski travel portalTravelbite drugu godinu zaredom INmusic festival smješta na svoju „vruću" listu 7 europskih ljetnih festivala. Podsjetimo, pohvale su ove godine pristigle i od medija kao što su The Huffington Post, GlobalGrasshopper, Travelfreak, Tripteria, Statravel, Travel daily UK...

Prvi će put posjetitelji INmusic festivala prije koncerata moći pogledati kazališne predstave u sklopu INteatra. Vrhunski glumci Zijah Sokolović i Vilim Matula posjetitelje će oduševiti svojim velikim uspješnicama „CABAres CABArei" te „Münchhausen" prilagođenima za izvođenje u posebno sagrađenoj kazališnoj areni. Na Jarun će biti dopremljena i posebna drvena instalacija u obliku konja RockIN' horse koja će svim uzrastima pružiti nezaboravno festivalsko iskustvo. 

Šuma Striborova naziv je još jednog novog programa koji će se uz glazbenu pratnju DJ-a održavati u mističnom šumskom ambijentu. Jedinstveni programi i sadržaji koji su publici predstavljeni prošle godine, na osmom će izdanju INmusic festivala doživjeti još bolje i veće izdanje. Uspješni i iznimno posjećeni Balkan party s elementima iz filma „Ko to tamo peva" te Retro party posvećen kultnom hrvatskom filmu „Tko pjeva zlo ne misli" bit će obogaćeni brojnim iznenađenjima, a vraća se i omiljeni ljudski jukebox koji će ispuniti sve glazbene želje.

24.04.2013. 14:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh