« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PO MOJOJ MJERI

ELEMENTAL žestoko najavljuju novi album

Izvrsni, direktni i pomalo šokantni stihovi pjesme „Po mojoj mjeri" otvaraju jednu sasvim novu, zreliju priču koju donosi novi album

Po mojoj mjeri je prvi singl s novog albuma
Po mojoj mjeri je prvi singl s novog albuma (Menart)
Više o

Elemental

,

novi album

,

Po mojoj mjeri

,

U redu je

Mjeseci marljivog rada napokon su urodili plodom. Ekipa Elemental benda je izašla iz svog studijskog 'skrovišta' iz kojeg nam donosi drugi singl, a kojim najavljuju skorašnji izlazak novog albuma.

Singl naziva „Po mojoj mjeri" označava novi početak ovog zagrebačkog benda koji je u posljednjih nekoliko godina uspio pridobiti srce i sluh cijele regije. Ovim singlom Elemental nastavlja sa nešto žešćim zvukom kojeg su se dotakli na svojim posljednjim albumima, no ovog puta instrumentalno i vokalno usklađeniji nego ikada prije.

Poslušajte

Izvrsni, direktni i pomalo šokantni stihovi pjesme „Po mojoj mjeri" otvaraju jednu sasvim novu, zreliju priču koju donosi novi album, a kojeg je najbolje opisati beskompromisnim i bez dlake na jeziku. Ali, što manje i očekivati od benda koji je svoje mjesto na glazbenoj sceni pronašao upravo kroz svoje društveno angažirane tekstove?

Nova pjesma „Po mojoj mjeri" je koncipirana kao omnibus tri priče koje povezuje zajednička misao na refrenu pjesme, a Remi je opisuje svojim riječima:

"Kroz tri priče, htjela sam u slušateljima osvijestiti neke situacije kroz koje žene prolaze na svakodnevnoj bazi. Pjesma je pisana kao storytelling, ali u njoj nema ništa bajkovito - ovo je realnost, bez uljepšavanja. Kroz šest albuma uvijek sam se trudila dodirnuti teme žene, a ovaj smo put odlučili da upravo takvom pričom započnemo novo poglavlje i otvorimo novi album."

Novi, šesti studijski album Elementala naziva „U redu je" nosi neku novu težinu i zrelije priče, a u prodaji će se naći sredinom svibnja.

Nakon ovog sjajnog prvog singla preostaje nam samo pričekati i vidjeti u kakve će nas sve zanimljive priče ekipa Elementala odvesti u novim pjesmama. 

Elemental pratite na Facebooku i Twitteru, a slušajte na Youtube kanalu

Posjetite i službenu web stranicu benda http://www.elemental.hr/

22.04.2013. 17:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh