« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
GLASAJTE!

Izabrana su četiri finalista natjecanja Koncertom Everlasta do tetovaže

Organizator zagrebačkog koncerta odlučio crteže s najvećim brojem lajkova, na facebook stranici Menart Bpm-a, nagraditi upravo - tetovažom - glasajte za najbolju do 7. svibnja u 10 sati

Glasajte za svog favorita
Glasajte za svog favorita (Menart)
Više o

tetovaža

,

nagradni natječaj

,

Everlast

Nakon puna četiri tjedna crtanja, glasanja i lajkanja, donosimo četiri „najlajkanije" tetovaže iz svakog tjedna, nastale ususret koncertu Everlasta u Tvornici Kulture, 12 . svibnja!  Finalisti se do 7. svibnja do 10 sati ujutro bore za poklon bon Filip tattoos studija, a glasanje se odvija na Facebook stranici Menarta.

Everlast je, osim po svojoj glazbenoj karijeri, poznat i kao ljubitelj tetovaža pa je organizator zagrebačkog koncerta odlučio crteže s najvećim brojem lajkova, na facebook stranici Menart Bpm-a, nagraditi upravo - tetovažom! Bitno je dodati da još samo danas i sutra možete glasati za vašeg favorita:

Niti jedan od finalista nije odabrao ni Everlastov stih ni lik, a vjerujemo da bi odabirom bio zadovoljan i sam glazbenik. Evo što je o toj temi rekao u intervjuu za portal Muzika.hr

Što mislite o ljudima koji tetoviraju vas ili vaše stihove, je li vam to čast ili vam je to malo čudno?
"Kad imaju lyricse istetovirane, ne mora nužno biti čudno, ako im nešto znače, mogu to razumijeti. Ponekad sam počašćen zbog toga. A kada vidim da netko ima istetoviran moj portret, to mi je malo čudno, što ne znači da je ta osoba čudna, ali ja nemam ničiji portret istetoviran na sebi. Jedina osoba koju sam razmatrao istetovirati je Johnny Cash. Čudno mi je vidjeti svoje lice na nekome."

Upravo onaj crtež, koji će u konačnici imati najveći broj vaših lajkova, dobit će poklon bon Filip tattoos studija u iznosu od 1000 kuna. Pobjednik će svoj poklon bon podići na koncertu Everlasta uz predočenu kupljenu ulaznicu za koncert i osobnu iskaznicu.

Dok glasate za svog favorita i pripremate se za Everlastov dolazak u Hrvatsku, uživajte u odličnoj akustičnoj izvedbi „Stone In My Hand".

Vidimo se na koncertu Everlasta u zagrebačkoj Tvornici Kulture 12. svibnja  u 21:00 sat!

https://www.facebook.com/events/520853558030770/

05.05.2014. 16:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh