Metro-portal.hr

objavljeno 15.01.2011. 12:46:00
PRANJE MOZGA?

Iluminati u glazbi - skrivene poruke Rihanne, Lady Gage, Jay-Zja,...

VIDEO - Pjesme i spotovi najpopularnijih glazbenika prepuni su simbolike koja se povezuje s Iluminatima

Rihanna - Umbrella
Rihanna - Umbrella (YouTube)

Imali su teško djetinjstvo, bili okruženi nasiljem i drogama, ili su jednostavno bili neugledni, iskompleksirani i imali ambiciozne roditelje. Priče koje stoje iza glazbenika koji danas vode glavnu riječ u glazbenoj industriji, pogotovo hip-hopu, nalikuju jedna na drugu.

Kako su uspjeli? Tko ih je pogurao i stoje li iza Jay-Zja, Rihanne, Christine Aguilere, Lady Gage i drugih Iluminati? Njihove pjesme i spotovi otvaraju prostor za sumnju, a upravo se time bavi vrlo zanimljiv dokumentarac Illuminati : The Music Industry Exposed koji se u više dijelova može besplatno pogledati na YouTubeu.

Iluminati, Slobodni zidari, promicatelji Novog svjetskog poretka, Bilderberzi, globalna financijska elita i njihovi utjecajni prijatelji prema zastupnicima teorija zavjera čine jednu te istu skupinu koja potajno vlada svijetom i sustavno manipulira ljudima.

;

Glazba, koju svakodnevno konzumiraju milijuni, odličan je skoro besplatni medij za slanje skrivenih poruka i plasiranje simbola s dugoročnim, kumulativnim ciljem kontrole uma. Današnja glazbena industrija je navodno prepuna zvijezda iza kojih stoje Iluminati koji svoju moć iskazuju subliminalnim porukama.

Piramide, masonsko oko i Rain Man

U tom kontekstu autori dokumentarca spominju Madonnu, Britney Spears, Rihannu, Lady Gagu i Christinu Aguileru. Potonja se na glazbenu scenu nedavno pokušala vratiti upravo pomoću "mračne strane". Aguilerin album Bionic, a pogotovo pjesma "Not Myself Tonight" obiluje skrivenim porukama. Spot je prepun fetiša, orgija, žena, lezbijskih scena, a Xtina je polu-čovjek, polu-robot. Posebno se ističe sveprisutno "oko masona". Aguilera je među Iluminate navodno primljena zajedno s Britney Spears simboličnim, javnim ritualom. Na dodjeli MTV-jevih nagrada 2003. zajedno su otpjevale "Like A Virgin" (simbol čistoće, naglašen i kostimima-vjenčanicama), na pozornicu potom stiže "Visoka svećenica" Madonna (simbolično u crnom). Predstava završava ritualnim zajedničkim poljupcem.

Slična simbolika pronalazi se i u spotu Rihanne za veliki hit Umbrella. Slučajno ili ne, prikazuju se kratki isječci Rihanne u piramidi (znak Iluminata), a aktualizira se i uloga tzv. "Rain Mana" koji se redovito pojavljuje u riječima pjesama hip-hopera. Rihanna ga simbolično koristi u videu u obliku kiše/vode, opet simboličnih šest puta. Pogledajte objašnjenje:


Ovdje možete pogledati masonsku simboliku u spotovima Jay-Zja (apsolutnog vladara glazbene industrije, samostalnim pjesmama, ali i ulogom u karijerama Rihanne, Alice Keys...) i drugih glazbenih zvijezda, navodnim glasnogovornicima Iluminata.

Iluminatima se pripisuju okultne vještine i poznavanje tajnih znanja kao i napredno razumijevanje psihologije koje ide dalje od današnjeg marketinga i PR-a. Kontrolom glazbene (ali i filmske te televizijske) industrije mogu masi slati svoje poruke koje su redovito povezane sa zlostavljanjem, nasiljem i podjelom.

Cilj je stvaranje kaosa i neslaganja među stanovništvom iz kojeg oni onda izvlače svoje koristi, tvrdi Matthew Delooze, teoretičar zavjera koji opasnost vidi i u glazbenim festivalima. Posjetitelji misle da se odlično zabavljaju, s koncerta se vraćaju dobro raspoloženi, ali su u stvarnosti izloženi pranju mozga i manipulacijama.

Više o manipulaciji Iluminata možete saznati OVDJE

15.01.2011. 12:46:00
http://metro-portal.hr/iluminati-u-glazbi-skrivene-poruke-rihanne-lady-gage-jay-zja/54089/