« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Igor Geržina slavi 50. rođendan u kazalištu Komedija

Koncertom „Na pola puta" Igor će publici ponuditi velik dio svojeg dugogodišnjeg stvaralaštva

Sjajan koncert, dođite
Sjajan koncert, dođite (Arhiva)
Više o

kazalište Komedija

,

Igor Geržina

Hvaljeni hrvatski saksofonist Igor Geržina sprema posebno iznenađenje za svoju publiku u nedjelju 23. veljače u zagrebačkom kazalištu Komedija. Naime, svoj pedeseti rođendan odlučio je proslaviti u društvu prijatelja i vrsnih glazbenika. Ovom prigodom Igor priprema samo najbolju glazbu za sve prisutne na koncertu pod nazivom "Na pola puta". 

Gosti koji će upriličiti koncert su brojni poznati glazbenici: Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine.

„Nakon što je moj koncert 'Saksofon i ja - naših prvih 30 godina' izazvao golemi interes i tražila se karta više, često dobivam upite o tome kada će novi koncert. Već tada sam shvatio da bi bilo izvrsno ponovno napraviti nešto slično. Spojit ću proslavu okruglih 50. godina života s koncertom i time publici pokloniti još jednu odličnu svirku s vrhunskim gostima. Spremamo puno slatkih iznenađenja, kao što i priliči jednoj rođendanskoj proslavi", otkriva nam Igor.

Popularni saksofonist višestruki je dobitnik nagrade Porin, nagrade Status te brojnih drugih nagrada i priznanja. Njegove skladbe mogle su se čuti i na američkim radio postajama gdje su ga voditelji simpatično prozvali „Croatian Sensation".

Osim toga, Igor ima i pjesmu posvećenu svojem psu, francuskoj buldogici Duški, album s božićnim pjesmama, kao i album s obradama najljepših dalmatinskih pjesama. 

Koncertom „Na pola puta" Igor će publici ponuditi velik dio svojeg dugogodišnjeg stvaralaštva. Odsvirat će najbolje skladbe sa šest studijskih albuma, a izvest će i brojne pjesme nastale u suradnji s mnogim poznatim glazbenim imenima.

Igorovi koncerti prava su poslastica za glazbene znalce pa ne sumnjamo da će tako biti i ovom prilikom te da ćemo svi zajedno tu večer uživati i na najljepši mogući način podržati stvaralaštvo i proslaviti rođendan ovog vrhunskog umjetnika.

Koncert počinje u 19:30 sati, a cijena ulaznice je 120 kuna. Ulaznice se može kupiti putem sustava ulaznice.hr 


 

30.01.2020. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh